data

Tietopalvelut - tehoa asiakkaan tuntemiseen ja ris­kien­hal­lin­taan

Tarvitsetko työssäsi luotettavaa ja virallista tietoa yrityksistä, kiinteistöistä ja huoneistoista sekä yksityishenkilöistä? Tietopalvelut tarjoaa keskitetyn ratkaisun yritysten laaja-alaiseen tiedontarpeeseen. Aikaa säästyy ja työ tehostuu, kun kaikki tiedot ovat haettavissa yhdestä palvelusta.

Tietopalveluista saat virallisten rekisterinpitäjien tuottamat asiakirjat ja raportit (Patentti- ja rekisterihallitus, YTJ, Maanmittauslaitos, Tilastokeskus yms.) sekä käytännöllisiä työkaluja työtäsi tehostamaan. Suuriin hakuvolyymeihin on tarjolla kätevä intra- tai rajapintaratkaisu, joka keskittää tiedonhaun ja tuo huomattavia säästöjä. Tietopalvelut on oivallinen tietolähde esimerkiksi asiakkaan taustojen tuntemiseen, riskienhallintaan sekä taustatietojen hakemiseen toimeksiantokohteista. Katso kaikki Tietopalveluiden datalähteet täältä.

Tilaa Tietopalvelut käyttöösiKirjauduVaraa Tietopalveluiden esittely

Tietopalvelut sisältää seuraavat palvelut ja tuotteet

Tietopalvelut kokoaa yhteen yritystietopalveluita, kiinteistötietopalveluita, henkilötietopalveluita sekä Kohderyhmähaun. Kaikki palvelut ovat käytettävissä samoilla tunnuksilla.

Yritystietopalvelut

Kiinteistötietopalvelut

Henkilötietopalvelut

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut yrityksenne tarpeisiin.

Haluan lisätietoja Tietopalveluista tai intra-ratkaisusta