Kiinteistöjen kauppahintahaku

Kiinteistöjen kauppahintahaku - kiinteistöjen toteutuneet kauppahinnat

Kiinteistöjen kauppahintahaku on oiva apuväline kiinteistökaupassa kiinteistön arvon määrittämisessä tai hintavertailussa. Tiedot perustuvat kiinteistöjen kauppahintarekisterin tietoihin.

Tilaa Kauppahintahaku käyttöösi

Jos toimit kiinteistönvälittäjänä, rakennusalalla tai sijoitat työksesi erilaisiin kiinteistöihin, tiedät menestyksekkään kiinteistökaupan edellyttävän onnistunutta kiinteistön hinnan määritystä eli kunnon taustatietoja vastaavista kiinteistöjen luovutuksista. Kauppahintahausta selvität helposti, millä hinnalla kiinteistö on aikaisemmin myyty.

Kiinteistöjen kauppahintarekisteriin pohjautuvassa kiinteistöjen kauppahintahaussa voit vertailla kiinteistöjen toteutuneita kauppahintoja (kiinteistöjen aikaisemmat kauppahinnat) sekä kaupanvahvistajien ilmoituksiin perustuvia kiinteistöjen luovutustietoja vuodesta 2000 lähtien.

Millä ha­ku­kri­tee­reil­lä kaup­pa­hin­ta­haus­ta voi hakea tietoja?

Voit hakea kiinteistöluovutustietoja näillä hakukriteereillä ja niiden yhdistelmillä:

  • kiinteistötunnus
  • kiinteistön nimi tai sijainti
  • kiinteistön kokonaishinta
  • kaupanlaji, luovutustapa tai luovutuksen laatu
  • luovutuksen saajan nimi
  • kiinteistön käyttötarkoitus
  • kaavoitustilanteen tai rakennusten mukaan.

Kauppahintahaussa voit myös käyttää y-tunnusta hakuehtona. Näin pääset tarkastelemaan yritysten ja yhteisöjen välillä toteutuneita kiinteistökauppoja.

Mitä luovutusmuotoja kauppahintahaku näyttää?

Kauppahintahaku näyttää seuraavat kiinteistöjen luovutusmuodot:Kauppahintahaku koostaa myös seuraavat kiinteistöluovutustiedot:
kiinteistökauppakiinteistön kauppahinta
kiinteistövaihtokiinteistön käyttötarkoitus
kiinteistölahjoituskiinteistön osoite ja koordinaatit
kiinteistön jakosopimuskiinteistöä ympäröivä kaava ja kiinteistön kokonaismaapinta-ala
kiinteistökaupan esisopimuskiinteistön luovuttajan ja saajan tiedot.
kiinteistön pakkohuutokauppa.

Kohdista kiinteistö kartalle tai jalosta sen hintatietoja Excelissä

Voit siirtää kauppahintahausta kiinnostavan kiinteistön kauppahintatiedot suoraan Exceliin lähempää tarkastelua ja vertailua varten. Voit myös kohdistaa kaikki kiinnostavat kiinteistöt kartalle syöttämällä niiden kiinteistötunnukset Kiinteistö- ja huoneistohakuun. Näin saat saman tien käyttöösi myös kunkin kiinteistön viralliset asiakirjat, kuten lainhuuto- ja rasitustodistuksen sekä kiinteistörekisteriotteen.

Kiinteistöjen kauppahintahaku on osa Tietopalvelut-kokonaisuutta ja sen voi tilata lisäpalveluna kaikkiin Tietopalveluiden palvelupaketteihin.

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää, miten pääset hyödyntämään kiinteistörekisterin kauppahintatietoja silloin, kuin tietoja tarvitset.

Digitaalinen kiinteistökauppa

Kaupat joustavasti diginä - missä ja milloin vain

Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa on mullistanut kaikkien kaupan osapuolten elämänä. Aikatauluja ei tarvitse enää sovitella yhteen, vaan kaupat voi hoitaa joustavasti missä ja milloin vain!

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Kiinteistöjen kauppahintahausta