Tilaa uutiskirje

Alma Talentin uutiskirjeet

Tutustu maksuttomiin uutiskirjeisiimme ja tilaa oman ammattialasi tuorein uutisointi säännöllisesti sähköpostiisi toimitettuna.

Juridiikan hakupalvelut - aina oikea tieto saatavillasi

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Asiantuntijamme tuottavat meille päivittäin uutta tietoa. Lainsäädäntömuutokset, uusi oikeuskäytäntö ja eri alojen ajankohtaiset teemat ja trendit ovat osaavan toimituksemme tuottaman uutisoinnin perusta. Tilaa Juridiikan ja talouden uutiskirje - saat joka arkipäivä tuoreen uutistarjonnan. Valitset itse teemat, joita haluat seurata.

kuvituskuva

Juristikirje

Juristikirje tarjoaa joka toinen keskiviikko asiantuntijahaastatteluja sekä juttuja juridiikan ilmiöistä ja ihmisistä. Juristikirje tuntee suomalaisen juristin!

Aluepuntari | Alma Talent

Property Insights uutiskirje

Property Insights uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt Alman kiinteistö- ja huoneistopalveluista sekä kiinteistömarkkinasta. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi (6) kertaa vuodessa.

Sijoituskirjasto

Johtamisen uutiskirje

Johtamisen-uutiskirje yhdistää aiemmin ilmestyneestä Esimiehen uutiskirjeestä tutun HR- ja työoikeusteemaisen uutistarjonnan sekä Kauppalehden parhaat johtamisen uutisartikkelit. Kirje ilmestyy kerran viikossa, sunnuntaisin. Kirjeestä näet myös alan avoimet työpaikat.

Kirjauutuudet-asiakaskirje

Kuule ensimmäisenä kirjauutuuksistamme ja saa asiakaskirjeen tilaajan edulliset tarjoukset. Alma Talent Shopin asiakaskirje lähetetään sinulle kerran kuussa.

Koulutukset ja seminaarit

Koulutusten asiakaskirje

Kerran kuukaudessa lähetettävä koulutusten asiakaskirje sisältää listauksen valitsemiesi aihealueiden seminaareista ja koulutuksista sekä niihin liittyvää muuta ajankohtaista tietoa.