Kiinteistötietopalvelut - Property Insihgts

Kiin­teis­tö­tie­to­pal­ve­lut - kattavaa ja luotettavaa tietoa kiinteistöalan ammattilaisille

Tarjoamme kattavaa ja luotettavaa tietoa kiinteistöalan ammattilaisille: kiinteistönvälittäjille, rakennuttajille, sijoittajille ja finanssisektorille. Kun tutustutaan uuteen kohteeseen, alueeseen tai asiakkaaseen, monipuoliset datalähteet sekä sujuva tiedonhaku nousevat kriittisiksi menestystekijöiksi.

Ota älykkäät palvelut ja oikea-aikainen tieto liiketoimintasi keskiöön

Asuntopuntari - hinta-arvio

Asuntopuntari

Asuntopuntari antaa luotettavat hinta-arviot ja ennusteet myyntiajasta sekä kysynnästä niin myytävistä kuin vuokra-asunnoista. Sitä on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla: se ohjaa käyttäjää täydentämään tarvittavat tiedot ja tuottaa nopeasti tarkkoja arvioita.

Aluepuntari - alueindeksi

Aluepuntari

Millä alueella kiinteistösijoitukset tuottavat parhaiten? Mihin kannattaa rakentaa? Miten erilaisten asuntojen kysyntä jakautuu kaupunginosittain? Aluepuntari antaa vastauksen kiinteistöliiketoiminnan ammattilaisten kysymyksiin.

Huoneistotietojärjestelmä

Huoneistotietojärjestelmä - HTJ tuotevalikoima

Kiinteistö- ja huoneistohausta ja rajapintapalvelustamme löytyvät huoneistotietojärjestelmään (HTJ) kirjatut tiedot, jolloin käyttäjä löytää helposti kaiken tarvitsemansa tiedon asuntokauppaa varten yhdestä järjestelmästä.

Kiinteistötietopalvelut - Alma Talent

Kiinteistö- ja huoneistohaku

Kiinteistö- ja huoneistohaku on monipuolinen työkalu kiinteistöalan ammattilaisille. Saat keskitetysti yhdestä palvelusta kattavat taustatiedot, kauppahinnat sekä viralliset asiakirjat kiinteistöistä, huoneistoista, taloyhtiöistä sekä rakennuksista. Voit valita käytätkö palvelua helpon käyttöliittymän kautta vai rajapintojen avulla omissa järjestelmissäsi.

Karttapalvelu

Karttapalvelu

Karttapalvelu on monipuolinen työkalu kiinteistöalan ammattilaisille. Kun käytössäsi on karttapalvelu, kiinteistötietojen haku monipuolistuu ja saat yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan tarkasteltavasta alueesta.

Digitaalisen kiinteistökaupan vaiheet

Digitaalinen kiinteistökauppa

Digitaalinen kiinteistökauppapalvelu on tarkoitettu kiinteistöalan ammattilaisille kiinteistönvälityksessä, pankeissa, rakennusliikkeissä, kiinteistösijoituksessa, lakiasiaintoimistoissa sekä kunnissa ja kaupungeissa. Ammattikäyttöön suunniteltu palvelu mahdollistaa monentyyppiset kauppatavat.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Haluan lisätietoja kiinteistötietopalveluista