Finanssi

Ratkaisut riskien sekä vakuuksien hallintaan

Palvelut ja ratkaisut sidottuna fi­nans­si­sek­to­rin prosesseihin

Autamme pankkeja aina lainaneuvottelusta vakuuskannan arviointiin, luottoriskin ja EU-taksonomian mukaisuuden arviointiin sekä asiakkaan tunnistamiseen liittyvissä lain velvoitteissa eli KYC-prosessissa.

Hyödynnämme kattavia ja ainutlaatuisia datalähteitä, joiden avulla voimme tuottaa mahdollisimman tarkan ja kattavan kuvan kiinteistömarkkinoista sekä yritysten nykytilasta. Juridiikan sisältöpalvelut tukevat lainsäädäntöön pohjautuvien velvoitteiden noudattamista.

ESG kiinteistöliiketoiminnassa

Mitä ESG merkitsee kiinteistöliiketoiminnassa ja asumisen rahoituksessa

Vastuullisuus ja ESG (environmental, social and governance responsibility) ovat uusi normaali monen ihmisen työpöydällä, mutta ne ovat käsitteellisesti valtavia kokonaisuuksia. EU-taksonomia-asetuksen velvoittamat yritykset raportoivat toimintaansa tämän pohjalta jo vuodesta 2023 alkaen.

Näissä voimme auttaa

Kaikkiensuomalaisten yritysten, kiinteistöjen ja rakennusten tiedot tietokannassamme
Asuntojen tarkka arvon määrittelyVain 5 % mediaanivirhe yleisimmän kohdetyypin hinta-arviolle
Älykkäät palvelut kattavat koko SuomenMyös osoitteet, joissa ei ole vielä rakennuksia

Palvelumme:

Aluepuntari

Aluepuntari

Aluepuntari mahdollistaa asuinalueiden tarkastelun tuomalla kaiken tarvittavan datan ja merkittävät ennusteet alueen arvioinnin tueksi kolmella eri tarkastelutasolla: kaupunki, postinumeroalue ja kaupunginosa.

Asuntopuntari

Asuntopuntari

Asuntopuntari antaa luotettavat hinta-arviot ja ennusteet myyntiajasta sekä kysynnästä niin myytävistä kuin vuokra-asunnoista. Sitä on helppo käyttää kaikilla päätelaitteilla: se ohjaa käyttäjää täydentämään tarvittavat tiedot ja tuottaa nopeasti tarkkoja arvioita.

Kiinteistö- ja huoneistohaku

Kiinteistö- ja huoneistohaku

Kiinteistö- ja huoneistohaku on monipuolinen työkalu kiinteistöalan ammattilaisille. Saat keskitetysti yhdestä palvelusta kattavat taustatiedot sekä viralliset asiakirjat kiinteistöistä, huoneistoista, taloyhtiöistä sekä rakennuksista.

Doks-logo

DOKS

DOKS tarjoaa työkalut compliance -tehtävien hoitamiseen ja asiakkuuden perustamiseen. Palvelun avulla voidaan hoitaa rahanpesulain velvoitteet, pakoteseulonta, tietopyynnöt ja taustaselvitykset sidosryhmistä.

Yrityshaku

Yrityshaku tarjoaa tehoa asiakkaan tuntemiseen ja ris­kien­hal­lin­taan. Palvelusta löydät kaikki viralliset yritysasiakirjat, kuten kaupparekisterin asiakirjat ja tilinpäätökset. Yrityshaun kautta saat myös luottotietorapotit, maksuviivetietoja sekä maksukäyttäytymistietoja.

Lakitieto

Lakitieto

Alma Talent Lakitieto koostuu sadoista digikirjoista, kymmenistä päivittyvistä hakuteoksista ja lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinto ja verotieto

Alma Talent Taloushallinto- ja verotieto tarjoaa kattavan ja tuoreen ammatti- ja lainsäädäntötiedon tulkintoineen – helposti hyödynnettävistä digipalveluista löydät niin oman alasi kirjat, hakuteokset kuin säädöstiedonkin.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.