Nainen tietokoneen edessä

Kiinteistö- ja huoneistohaku - monipuolinen kiin­teis­tö­tie­to­pal­ve­lu kiinteistö-ja huoneistokaupan tietotarpeisiin

Kiinteistö- ja huoneistohaku on monipuolinen kiinteistötietopalvelu kiinteistöalan ammattilaisille. Saat yhdestä palvelusta kaikki kiinteistötiedot, huoneisto- ja taloyhtiötiedot sekä rakennustiedot, viralliset kiinteistöasiakirjat sekä ammattikäyttöön suunnitellun karttapalvelun. 

Tilaa Kiinteistö- ja huoneistohaku käyttöösiVaraa tapaaminen asiantuntijalta

Kiinteistö- ja huoneistohaku kiin­teis­tön­vä­lit­tä­jil­le

Kiinteistö- ja asuntokauppa vaatii paljon taustatyötä sekä erilaisten tietojen ja asiakirjojen hakemista. Taustatyö vie valtavasti aikaa ja turhauttaa kaiken kiireen keskellä. Kiinteistö- ja huoneistohaku tarjoaa ratkaisun tiedonhaun sujuvoittamiseen kiinteistö- ja asuntokaupan ammattilaisille. Palvelu tuo helpotusta esimerkiksi kiinteistönvälittäjän yleisen selonottovelvollisuuden täyttämiseen, kun kaikki tarvittavat tiedot toimeksiantokohteesta saa haettua yhdestä palvelusta. Kiinteistö- ja huoneistohausta voi myös ladata asuntokauppaa varten tarvittavia virallisia asiakirjoja, kuten yhtiöjärjestyksen ja osakasluettelon. Jos käytössäsi on KIVI kiinteistönvälitysjärjestelmä, voi Kiinteistö- ja huoneistohausta saatavat asiakirjat hakea suoraan myös KIVIn kautta. 

Kiinteistö- ja huoneistohaku muille kiinteistöalan ammattilaisille

Kiinteistö- ja huoneistohaku soveltuu erinomaisesti myös kiinteistösijoittajille, rakennusliikkeille sekä infratoimijoille, jotka tarvitsevat tietoja kiinteistöjen toteutuneista kauppahinnoista tai tutkivat alueita kartalla. Kiinteistö- ja huoneistohaku palvelee myös asianajotoimistoja, jotka tarvitsevat taustatyönsä tueksi virallisia tietoja kiinteistöistä ja niiden omistajista.

Mitä tietoja Kiinteistö- ja huoneistohaku sisältää?

Kiinteistö- ja huoneistohaku kokoaa kaiken tarpeellisen kiinteistötiedon yhteen palveluun. Kattavien kiinteistötietojen lisäksi palvelussa on ammattikäyttöön suunniteltu karttapalvelu, joka mahdollistaa kiinteistöjen monipuolisen tarkastelun kartalla.  

Kiinteistö- ja huoneistohaussa on:

  • Tiedot kiinteistöistä, rakennuksista, huoneistoista ja taloyhtiöistä. Tietoja voi hakea osoitteen, kiinteistötunnuksen, rakennustunnuksen, taloyhtiön nimen tai y-tunnuksen avulla.  
  • Kaikki kiinteistöjen ja asuntojen arviointiin sekä asuntokauppaan tarvittavat viralliset kiinteistö-, huoneisto- ja osakeluettelotodistukset sekä karttatulosteet.  
  • Rakennusten ja huoneistojen tarkemmat tiedot sekä rakennuspiirustukset.  
  • Kiinteistökauppojen toteutuneet hinta- ja muut luovutustiedot  
  • Taloyhtiön sijaintikiinteistöt ja rakennukset sekä taloyhtiöön tehdyt merkittävät remontit toteutusvuosineen. 

Karttapalvelu – kiinteä osa Kiinteistö- ja huoneistohakua

  • Monipuolinen karttapalvelu on kiinteä osa Kiinteistö- ja huoneistohakua. Karttapalvelun avulla kohteita voi tarkastella kartalla suhteessa ympäristöön ja monipuolisiin tausta-aineistoihin. Karttapalvelu mahdollistaa mm. eri alueiden sosioekonomisten teemojen tarkastelun, ajantasaisten ilmakuvien ja asemakaavojen hyödyntämisen tai Etuovi.com:issa myynnissä olevien kohteiden tarkastelun kartalla.  

Kiinteistö- ja huoneistotiedot pohjautuvat Maanmittauslaitoksen ylläpitämän kiinteistötietojärjestelmän (KTJ) ja huoneistotietojärjestelmän (HTJ) tietoihin. Palvelusta löytyvät myös Väestötietojärjestelmässä ylläpidetyt rakennusten ja huoneistojen tiedot sekä rakennuspiirustukset valittujen kuntien alueelta.

Kiinteistö- ja huoneistohaku on osa Tietopalvelut-kokonaisuutta ja sen voi tilata lisäpalveluna kaikkiin Tietopalveluiden palvelupaketteihin.

Tutustu tarkemmin palvelusta saataviin kiinteistötietoihin, saatavilla oleviin asiakirjoihin ja tiedontuottajiin.

Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme sinulle lisää, miten Kiinteistö- ja huoneistohaku sujuvoittaa tiedonhakuasi.

Digitaalinen kiinteistökauppa

Kaupat joustavasti diginä - missä ja milloin vain

Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa on mullistanut kaikkien kaupan osapuolten elämänä. Aikatauluja ei tarvitse enää sovitella yhteen, vaan kaupat voi hoitaa joustavasti missä ja milloin vain!

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Kiinteistö- ja huoneistohausta