Tee päätöksiä ja asiakastyötä varmuudella

Ajantasaista tietoa lainsäädännöstä, kiinteistöistä ja yrityksistä

Tuotamme palveluita asiantuntijoille, jotka tarvitsevat ajantasaista informaatiota ja dataa tehdäkseen oikeita valintoja ja päätöksiä työssään. Olitpa sitten juristi, tilintarkastaja, talouspäällikkö tai muu osaaja, löydät aina tarvitsemasi tiedon yhdestä paikasta. Meidän avullamme täytät vaaditut velvoitteet, palvelet paremmin asiakkaitasi ja ylläpidät omaa asiantuntijuuttasi.

Tieto- ja sisältöpalveluistamme löydät tarvitsemasi lainsäädäntötiedon ja sen tulkinnan sekä tietoa yritysten ja kiinteistöjen taustojen selvittämiseen. Kun johtavien asiantuntijoiden tuottama luotettava tieto on helposti käytettävissäsi, työsi tehostuu ja onnistut oman alasi ammattilaisena.

Palvelumme - tehosta työtäsi ja vältä turhat riskit

Sanna Holopainen, Alma Talent

Miten datan vastuullisuus näkyy sen parissa työskentelevän johtajan silmin?

Vastuullisuusdatasta puhutaan paljon, mutta oletko miettinyt datan vastuullisuutta? Yritykset siirtyvät johtamaan organisaatioita tiedolla, mikä on loistava asia, mutta on tärkeää kiinnittää huomiota myös, millaista tietoa hyödynnetään. Minulle vastuullinen datan hyödyntäminen on sitä, että kunnioitamme aina kaikkien muiden toimijoiden sopimus- ja käyttöehtoja emmekä toimi niiden vastaisesti.

Sanna Holopainen, yritystiedosta vastaava liiketoimintapäällikkö, Alma Talent

Yli 2.7 milj.yritystä Alma Talentin tietokannassa
2000päivittäistä muutosta yritystietokannassa
Laajin valikoimakotimaista oikeuskirjallisuutta Verkkokirjahyllyssä

Tutustu palveluihimme:

Juridiikan palvelut | Legal Insights

Juridiikan palvelut

Joka arkipäivä päivittyvä lakihakupalvelu, jatkuvasti uutuusteoksilla täydentyvä ammattikirjallisuuden valikoima - diginä ja painettuna - sekä juridiset koulutukset muodostavat kokonaisuuden, joka tarjoaa työhösi olennaisen tiedon vaivattomasti. Teemoina juridiikan eri osa-alueet, taloushallinto ja verotus sekä työsuhdetieto. Tuorein lisä valikoimaamme on Juridiikan ajankohtaiset -sisältöpalvelu.

Yritystieto

Yritystiedon kokonaisuus tarjoaa palveluita prospektointiin, asiakasseurantaa, yrityksien analysointiin ja asiakasrekisterien päivittämiseen. Yritystietopalveluiden avulla löydät olennaisen yritys- ja päättäjädataa liiketoiminnan eri vaiheisiin, silloin kun sitä tarvitset.

Asuntopuntari

Kiinteistötieto

Tarjoamme kattavaa ja luotettavaa tietoa kiinteistöalan ammattilaisille: kiinteistönvälittäjille, rakennuttajille, sijoittajille ja finanssisektorille. Kun tutustutaan uuteen kohteeseen, alueeseen tai asiakkaaseen, monipuoliset datalähteet sekä sujuva tiedonhaku nousevat kriittisiksi menestystekijöiksi.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.