konkurssit ja yrityssaneeraukset

Konkurssi- ja yri­tys­sa­nee­raus­re­kis­te­rin - tiedot yritysten konkursseista ja yri­tys­sa­nee­rauk­sis­ta

Selvitä yritysten konkurssit ja yrityssaneeraukset konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteristä.

Tilaa palvelu käyttöösi

Kun vakavaan maksuvaikeuskierteeseen ajautunut yritys hakeutuu konkurssiin, tallentuvat yrityksen konkurssitiedot aina konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteriin. Konkurssipäätöksen antanut käräjäoikeus, hovioikeus tai korkein oikeus tallentaa päätöstä koskevat tiedot rekisteriin saman tien. Rekisterin sisältämien konkurssitietojen avulla voit valvoa yrityksesi etuja mahdollisissa velkomistilanteissa. 

Asiakkaan maksuvalmius ja liiketoimintakelpoisuus kannattaa tarkastaa aina ennen sopimuksen laatimista. Tietopalveluista löydät kaikki asiakkaan tuntemiseen vaadittavat tiedot. 

Mitä tietoja konkurssi- ja yri­tys­sa­nee­raus­re­kis­te­ri sisältää

Oikeusrekisterikeskuksen ylläpitämä konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteri sisältää tuhansia konkurssi- ja yrityssaneerausasioita. Konkurssimerkintä poistuu yleensä rekisteristä viiden vuoden sisällä konkurssiin hakeutumisesta. Muistathan silti, että yrityksen luottokelpoisuutta voivat vielä merkinnän poistumisen jälkeenkin heikentää sen työntekijät, jotka ovat saaneet maksuhäiriömerkinnän aiempien konkurssien yhteydessä. 

Konkurssi- ja yrityssaneerausrekisterin käyttö edellyttää Oikeusrekisterikeskuksen myöntämää lupaa. Lupa tietojen käyttöön haetaan palvelun tilauksen yhteydessä.  

Konkurssi- ja yrityssaneeraustiedot ovat osa Tietopalvelut-kokonaisuutta ja ne voi tilata lisäpalveluna kaikkiin Tietopalveluiden palvelupaketteihin.

Konkurssi- ja yrityssaneerausrekisteristä näkyvät seuraavat yrityksen konkurssitiedot:

  • konkurssiasian käsittelypäivämäärät
  • konkurssiasiaan annettu ratkaisu
  • tieto pesänhoitajasta tai selvittäjästä.
Tilaa

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten saat konkurssi- ja yrityssaneerausrekisterin tiedot käyttöösi.

yrityshaku

Kaikki yritystiedot yhdestä paikasta

Yrityshaku on monipuolinen yritystietopalvelu, josta löydät kaikki tarvitsemasi ajankohtaiset yritystiedot kuten taloustiedot, yhteystiedot ja rekisteröinnit.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Konkurssi- ja yrityssaneerausrekisterin tiedoista