data

Da­ta­lii­ke­toi­min­ta Almassa

Data on Alman liiketoiminnan kovinta ydintä. Keräämme, yhdistämme ja jalostamme dataa eri lähteistä ja tuotamme siitä asiakkaille arvoa tuottavia analyysejä, tuotteita ja palveluita.  Datan tuoreus ja laatu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja, sillä vain ajantasainen data auttaa tehostamaan nykyliiketoimintaa ja tekemään parempia päätöksiä.

Tutustu datalähtöisiin palveluihimmeTutustu datalähteisiimme

Monipuoliset datalähteet

Datatarjoomamme muodostuu kymmenistä eri datalähteistä, mutta kaikkia yhdistää datan luotettavuus ja tieto datan alkuperästä. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Katso täältä lista datalähteistämme. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse.

Suomessa oikaistut tilinpäätökset

Oikaisemme vuosittain yli 100 000 yrityksen tilinpäätökset. Yli 20 vuoden historia tilinpäätösten oikaisuista takaa pitkät ja vertailukelpoiset aikasarjat. Oikaisut teemme Yritystutkimus ry:n ohjeistusten mukaisesti.

Oikaistut tilinpäätökset tarjoavat yritysjohdolle, talousjohdolle, yrittäjille ja asiantuntijoille todellisuutta vastaavan kuvan yritysten liiketoiminnasta ja toimialojen kehityksestä. Oikaistuista tilinpäätöstiedoista koostuva tietokanta on Suomen laajin ja ajallisesti kattavin.

Omaa uniikkia dataa

Uniikki yritystietokantamme sisältää tarkastettua tietoa suomalaisista yrityksistä ja yritysten päättäjistä. Keräämme yrityksien päättäjien vastuualueet, sähköpostit ja puhelinnumerot. Ajantasaisin ja tarkin tieto saadaan puhelintarkistusten kautta, jota date care -tiimimme hoitaa systemaattisella tiedonkeruuprosessilla. Tietoja täydennetään myös yritysten kotisivuilta, LinkedIn:stä, Googlen hakutuloksista sekä suoraan asiakkailta. 

Jatkuva, läpinäkyvä ja systemaattinen tiedonkeruuprosessi pitää huolen siitä, että tiedot pysyvät aina ajan tasalla ja tietojen varaan voi tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä.

Tutustu datalähtöisiin palveluihimme

Analysaattori

Analysaattori

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa. Analysaattori soveltuu yritys- ja talousjohdolle sekä B2B-myyntiorganisaatiolle.

Tietohuolto

Tietohuollolla tarkoitetaan CRM-järjestelmässä olevien asiakastietojen jatkuvaa, automaattista päivitystä. Tietohuollon avulla asiakasrekisterin päivitys, rikastaminen ja ylläpito on helppoa ja se auttaa säilyttämään asiakasrekisterin arvon.

kohderyhmahaku

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.

Yritystietopalvelut

Yrityshaku

Yrityshaku tarjoaa tehoa asiakkaan tuntemiseen ja ris­kien­hal­lin­taan. Palvelusta löydät kaikki viralliset yritysasiakirjat, kuten kaupparekisterin asiakirjat ja tilinpäätökset. Yrityshaun kautta saat myös luottotietorapotit, maksuviivetietoja sekä maksukäyttäytymistietoja.

Alman datan menestystekijät

  • jatkuva, läpinäkyvä ja systemaattinen tiedonkeruuprosessi, luotettava ja tunnettu toimija
  • oikein tuotettua ja säilytettyä dataa, meillä on aina oikeudet tietoon, jota tarjoamme
  • saatavilla kaikki suomalaiset yritykset ja muut kaupallisesti relevantit yhteisöt
  • uniikit tietosisällöt: oikaistut tilinpäätöstiedot, varmistettua tietoa suoraan yrityksistä ja niiden päättäjiltä, journalistinen sisältö
  • tekninen varmuus ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  • Alma Media -yhteyden ansiosta jatkuvasti laajenevat tietosisällöt.

Usein kysyttyä Alman datasta

Alma Talentin henkilöstön valokuvia white boardilla

Löysitkö kaiken etsimäsi vai jäikö vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinut oikean tiedon äärelle.

Kiinnostuitko? Olemme mielellämme yhteydessä.