kadet-ja-tabletti

Kiin­teis­tö­re­kis­te­rio­te – kattavat perustiedot kiinteistöstä

Kiinteistörekisteriotteella esitetään kiinteistöä ja sen muodostumista koskevia tietoja.

Kiinteistörekisteriotteella näkyvät kiinteistön perustiedot: kiinteistötunnus, mahdollinen nimi, laji, rekisteröintipäivä, sijaintikunta, maapinta-ala, kokonaispinta-ala, arkistoviite ja palstojen lukumäärä. Lisäksi Kiinteistörekisteriotteella on tietoja kiinteistön muodostumisesta, tieoikeuksista, rasitteista ja muista kiinteistön käyttöoikeuksista ja -rajoituksista, kaavoista, tonttijaoista ja rakennuskielloista sekä osuuksista yhteisiin alueisiin. Otteella on merkinnät myös kiinteistön alueella mahdollisesti olevista määräaloista, joita ei vielä ole lohottu kiinteistöiksi.

Kiinteistörekisteriotteen voi saada sekä voimassaolevista että lakanneista rekisteriyksiköistä. Tutustu kiinteistörekisteriotteeseen ja sen tietosisältöön tarkemmin Maanmittauslaitoksen sivuilla.

Katso malliraportti kiinteistörekisteriotteesta
Katso malliraportti määräalan kiinteistörekisteriotteesta

Kiin­teis­tö­re­kis­te­riot­teen ostaminen

Ammattilaisille suunnatusta Kiinteistö- ja huoneistohausta voit ostaa lainhuutotodistuksia sekä muita virallisia kiinteistöasiakirjoja. Voit tilata palvelun käyttöösi asiakaspalvelustamme: puh. 0800 141 070 tai tietopalvelut(at)almatalent.fi.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai jutellaanko lisää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua löytämään oikean tuotteen tai palvelun.

Ota yhteyttä asiakaspalveluun