Yritystietopalvelut

Yri­tys­tie­to­pal­ve­lut - analysoitua yritys- ja päättäjätietoa

Yritystiedon kokonaisuus tarjoaa palveluita prospektointiin, asiakasseurantaan, yrityksien analysointiin ja asiakasrekisterien päivittämiseen. Keräämme dataa kymmenistä eri lähteistä ja jalostamme sitä asiakkaiden tarpeisiin. Yritystietopalveluiden avulla löydät olennaisen yritys- ja päättäjädataa liiketoiminnan eri vaiheisiin, silloin kun sitä tarvitset.

Haluatko kuulla, miten voit tehostaa yrityksesi liiketoiminnan eri vaiheita Yri­tys­tie­to­pal­ve­lui­den avulla?

Keskustele asiantuntijan kanssa

Oikea-aikaista ja luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi

Analysaattori

Analysaattori

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa. Analysaattori soveltuu yritys- ja talousjohdolle sekä B2B-myyntiorganisaatiolle.

Tietohuoltoratkaisut

Tietohuollolla tarkoitetaan CRM-järjestelmässä olevien asiakastietojen jatkuvaa, automaattista päivitystä. Tietohuollon avulla asiakasrekisterin päivitys, rikastaminen ja ylläpito on helppoa ja se auttaa säilyttämään asiakasrekisterin arvon.

kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.

Yrityshaku

Yrityshaku tarjoaa tehoa asiakkaan tuntemiseen ja ris­kien­hal­lin­taan. Palvelusta löydät kaikki viralliset yritysasiakirjat, kuten kaupparekisterin asiakirjat ja tilinpäätökset. Yrityshaun kautta saat myös luottotietorapotit, maksuviivetietoja sekä maksukäyttäytymistietoja.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme yritystietopalveluista ja miten ne auttavat sinua työssäsi.

Haluan lisätietoja yritystietopalveluista? Kerromme mielellämme.