Hae taloyhtiöiden asukastiedot

Asukaskysely - taloyhtiön asukastiedot

Hae taloyhtiöiden asukasluettelot eli asukastiedot reaaliaikaisesti Asukaskyselypalvelusta.

Tilaa Asukaskysely käyttöösi

Isännöitsijät ja huoltoyhtiöt tarvitsevat työssään tarkkoja tietoja taloyhtiön asukkaista. Jos vastaat asunto-osakeyhtiön tai kiinteistöosakeyhtiön isännöinnistä tai työskentelet yhtiön valtuuttamassa huoltoyhtiössä, Asukaskyselypalvelusta saat käyttöösi reaaliaikaiset tiedot taloyhtiön asukkaista. Voit hakea tiedot joko rakennuksen kaikista asukkaista tai huoneistokohtaiset asukastiedot. 

Mihin tarkoituksiin asukasluettelon voi hakea?

Asukaskyselypalvelun käyttäjälle näkyvät ne taloyhtiöt ja rakennukset, joita he hallinnoivat (eli joissa yrityksellä on voimassa oleva toimeksiantosopimus). Asukastietoja voi hakea asukastietojen hallintaa ja tarkastamista varten sekä asukastietojen perusteella luotavien tai niitä sisältävien asiakirjojen laatimista varten. 

Miten saan asukastiedot käyttööni?

Digi- ja väestötietoviraston ylläpitämästä valtakunnallisesta väestötietojärjestelmästä saatavat asukastiedot ovat aina luvanvaraisia. Niiden käyttö edellyttää Väestörekisterikeskuksen myöntämää käyttölupaa, joka haetaan Asukaskyselypalvelun tilauksen yhteydessä. Kun sinulla on asukaskysely käytössäsi, voit hakea reaaliaikaisia asukasluetteloita ja asukastietoja juuri silloin, kun niitä työssäsi tarvitset.

Katso malliraportti asukaskyselyn tiedoista. 

Asukaskysely on osa Tietopalvelut-kokonaisuutta ja sen voi tilata lisäpalveluna kaikkiin Tietopalveluiden palvelupaketteihin.

Asukaskyselystä saatavat tiedot:

  • luettelo taloyhtiön kaikista asukkaista (huoneistotunnus, nimet, syntymäajat, huoneistoon muuttopäivä)
  • huoneistokohtaiset asukastiedot (nimi, syntymäaika, huoneistoon muuttopäivä)
  • rakennuksen perustiedot
  • tiedot rakennuksen kaikista asukkaista: vakituiset ja tilapäiset asukkaat eriteltynä.

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten saat reaaliaikaiset taloyhtiöiden asukastiedot käyttöösi.

Kiinteistötieto

Kattavat tiedot kiinteistöistä, rakennuksista, taloyhtiöistä ja huoneistoista.

Kiinteistö- ja huoneistohaku on jokaisen kiinteistö- ja huoneistotietoja tarvitsevan ehdoton työkalu. Tämä ammattilaisille suunniteltu palvelu täyttää vaativammatkin tietotarpeet. Palvelussa on myös monipuolinen karttaominaisuus, jonka avulla kiinteistö- ja huoneistotietoja voi tarkastella visuaalisesti.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja Asukaskyselystä