B2B-myynnille

Prospektoi oikeat yritykset, seuraa signaaleja ja kontaktoi oikeat päättäjät

Sales Intelligence -työkaluilla löydät oikeat yritykset ja päättäjät

Autamme B2B-myyntiä löytämään päättäjät oikeista yrityksistä. Toimintamme perustuu datan keräämiseen lukuisista eri lähteistä ja sen jalostamiseen myynnille hyödylliseen muotoon. Datamme avulla annamme myynnille kattavan näkymän prospekteista ja nykyasiakkaista sekä tarjoamme reaaliaikaisia myyntisignaaleja. Keräämme dataa ainoastaan luotettavista lähteistä.

Meillä on Suomen laajin päättäjätietokanta. Keräämme yli 275 000 yrityksen päättäjän tittelit, vastuualueet, puhelinnumerot ja sähköpostit. Näiden tietojen avulla löydät päättävät ja päätöksiin osallistuvat henkilöt yrityksistä.

Näissä voimme auttaa

Näin Talenom käyttää Sales Intelligence teknologioita

Talenomin toiminnan keskiössä on suomalaisten pk-yritysten tapaaminen ja tässä laadukas ja ajantasainen data on ratkaisevassa roolissa. Oikea data on tehostanut myyntiprosessia, sillä aikaa ei kulu vääriin kontakteihin ja turhaan manuaalityöhön. Talenom seuraa aktiivisesti yrityskentällä tapahtuvia muutoksia ja tässä työssä muutossignaalit ovat korvaamaton apu.

Asian­tun­ti­joi­den jalostama yritysdata on varmistettua ja vastuullista

Alma kerää kymmenistä eri lähteistä yritysdataa, joilla helpotetaan propektointia, päättävien henkilöiden löytämistä ja yrityksien seuraamista.

Palvelumme sisältävät Suomen kattavimman ja tarkimmat tiedot yrityksien päätöksentekijöistä. Päättäjätiedon keräämisestä ja jalostamisesta vastaa asiaan erikoistunut data collection -tiimi. Päivitämme yhteystietoja mm. soittamalla, jolloin saamme yrityksien todellisten päättäjien yhteystiedot ja heidän vastuualueensa.

Palveluidemme kautta saat mm.

  • Päättäjätiedot, joihin kerätään titteli, vastuualue, nimi, puhelinnumero ja sähköposti.
  • Tiedot uusimmista yrityskaupoista, nimitysuutisista ja rekrytoinneista.
  • Kymmeniä muutossignaaleja, kuten päättäjävaihdokset ja riskiluokituksen muutokset.
  • Suomalaisten yrityksien tilinpäätökset oikaistuina ja analysoituina.
  • Alman uutismedioiden artikkelit (Kauppalehti, Arvopaperi ja Talouselämä).

Keräämme ainoastaan kestävästi ja vastuullisesti päätöksentekijöiden yhteystietoja. Informoimme jokaiselle päättäjälle rekisteriin lisäämisestä ja hänen oikeuksistaan. Poistamme henkilöt viipymättä, jos he vaativat. Näin voit olla varma, että tiedot ovat aina vastuullista.

2.7 miljoonansuomalaisten yritysten tiedot
yli 280 000todellisen päättäjän tiedot ovat päivityksen piirissä
500päättäjän tiedot päivittyvät joka päivä

Tutustu palveluihimme:

Analysaattori - yritysdata ja päättäjät samasta palvelusta

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa. Analysaattori soveltuu yritys- ja talousjohdolle sekä B2B-myyntiorganisaatiolle.

kohderyhmahaku

Kohderyhmähaku - muodosta päättäjistä listoja markkinointia varten

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.

Tietohuoltoratkaisut - automatisoi asiakasrekisterin päivitys

Tietohuollolla tarkoitetaan CRM-järjestelmässä olevien asiakastietojen jatkuvaa, automaattista päivitystä. Tietohuollon avulla asiakasrekisterin päivitys, rikastaminen ja ylläpito on helppoa ja se auttaa säilyttämään asiakasrekisterin arvon.

Yrityshaku - viralliset yritysasiakirjat riskienhallintaan ja asiakkaan tuntemiseen

Yrityshaku tarjoaa tehoa asiakkaan tuntemiseen ja ris­kien­hal­lin­taan. Palvelusta löydät kaikki viralliset yritysasiakirjat, kuten kaupparekisterin asiakirjat ja tilinpäätökset. Yrityshaun kautta saat myös luottotietorapotit, maksuviivetietoja sekä maksukäyttäytymistietoja.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä.