Ratkaisut finanssialalle

Ratkaisut finanssialalle

Finanssialalla luotettava ja ajantasainen tieto ovat välttämättömiä velvoitteiden noudattamisessa ja riskienhallinnassa. Kun virallinen ja varmennettu tieto on yhdistetty digitaalisiin työkaluihin ja rajapintoihin, saat olennaisen tiedon käyttöösi silloin, kun sitä tarvitset. Kehittämällä organisaatiosi osaamista helppokäyttöisten ja laadukkaiden sisältöjen ja sijoituskirjallisuuden avulla palvelet asiakkaitasi paremmin ja vauhditat kasvua.

Tunne asiakkaasiNoudata velvoitteitaAsuntopuntariTehosta myyntiä
Atso Andersen

Oikeaa asiantuntijatietoa oikeaan aikaan

Ammattitaidon kehittämisessä pääsy helposti syvällisempäänkin materiaaliin nopeuttaa oppimisprosessia. Tähän Sijoituskirjasto tarjoaa erinomaisen väylän. Siitä on erityisesti hyötyä, kun tarkastellaan miten sijoitusmaailman rakenteet ja käytännöt muuttuvat, etenkin sääntelyn osalta.

Atso Andersén, KTT, johtava konsultti (CGI)

Ratkaisumme finanssialan asian­tun­ti­joil­le

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje 

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä. 

Haluan lisätietoja ratkaisuista finanssialalle