Sijoituskirjasto

Si­joi­tus­kir­jas­to- parhaat sijoituskirjat diginä

Sijoituskirjastossa on monipuolinen valikoima sijoituskirjoja ammattikäyttöön. Alman kustantamat sijoituspalvelututkintojen osaamisvaatimuksiin sisältyvät kirjat löydät aina Sijoituskirjastosta.

Varaa Sijoituskirjaston esittely

Parhaat sijoituskirjat diginä

Alman sijoittamisen kirjallisuuden tekijät ovat alansa huippuja. Sijoituskirjastosta löydät valikoimastamme poimitun monipuolisen sijoituskirjakattauksen digiversiot. Sijoituskirjaston valikoimassa on sekä ammattikäyttöön tarkoitettuja ja työhön pätevöittäviä teoksia - kuten sijoituspalvelututkintojen osaamisvaatimuksiin kuuluvat teokset - että jokaisen piensijoittajan hyödyllisiä käsikirjoja. 

Si­joi­tus­kir­jas­to on si­joi­tus­pal­ve­lu­tut­kin­to­jen tenttijän tärkeä työkalu

Sijoituskirjastosta löydät Alman kustantamat, Sijoituspalvelututkinnon (APV1) ja Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV2) osaamisvaatimuksiin kuuluvat kirjat. APV-tutkintojärjestelmän toiminnasta vastaava sijoituspalvelujen tutkintotoimikunta vahvistaa kulloinkin voimassa olevat osaamisvaatimukset, ja kirjastoa päivitetään vaatimusten muuttuessa.

Vinkki tenttiin valmistautuvalle: Sijoituskirjaston kirjoihin voi tehdä omia merkintöjä, kuten korostuksia ja muistiinpanoja.

Näin käytät Si­joi­tus­kir­jas­toa

  • Kirjaudu Sijoituskirjastoon osoitteessa sijoituskirjasto.almatalent.fi.
  • Kun sinulla on verkkoyhteys, kirjat ovat aina luettavissasi. 
  • Hyödynnä hakua: saat hakuosumat Sijoituskirjaston koko valikoimasta. Arkipäivisin tukenasi on toimituksemme chat, josta voit kysyä neuvoa tiedonhakuun. 
  • Voit halutessasi kokeilla Sijoituskirjastoa maksutta viikon mittaisen kokeilujakson ajan.

Si­joi­tus­kir­jas­ton hinta ja tilaaminen

Voit hankkia Sijoituskirjaston käyttöoikeuden yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Kirjaston hinta on sidottu käyttäjämäärään.

Hintaesimerkki: henkilökohtainen käyttöoikeus yhdelle käyttäjälle 419 € + alv 10% / 12 kk.

Tilaa Sijoituskirjasto yhdelle käyttäjälle verkkokaupastamme tai pyydä tarjous suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta lisenssistä.

Miltä tuntuisi, jos parhaat sijoituskirjat olisivat aina käytettävissä? Se selviää kokeilemalla!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kerromme mielellämme lisää Sijoituskirjastosta ja sen hyödyistä osana henkilöstön osaamisen kehittämistä.

Haluan lisätietoja Sijoituskirjastosta