Analysaattori

Analysaattori yritysjohdolle ja taloudelle

Analysaattori tehostaa strategiatyötä ja päätöksentekoa tarjoamalla kattavat tiedot suomalaisista aktiivisista ja jo lakanneista yrityksistä. Analysaattorissa voit mm. tarkastella yrityksien oikaistuja tilinpäätöksiä, tehdä vertailuja yritysten välillä sekä seurata automaattisesti yrityksen toimintaa.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kalenterista

Analyytikoiden tarkastamaa dataa päätöksenteon tueksi

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Bisneskriittiset päätökset perustuvat dataan, jolle on asetettu kovat laatuvaatimukset. Analysaattoriin kerätään dataa useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa, mikä tekee tietojen keskinäisestä vertailusta luotettavaa. Lisäksi Analysaattori tarjoaa runsaasti työkaluja, jotka helpottavat yritysten ja toimialojen keskinäistä vertailua ja muutostietojen seurantaa. 

Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot ja pitkät aikasarjat, Alman uutissisällöt sekä signaalidata muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. 

Tutustu Analysaattoriin

Uniikki oikaistujen tilinpäätösten tietokanta ja tilinpäätösanalyysit

Keräämme yrityksien tilinpäätökset ja analyytikomme tekevät niihin oikaisuja, jotta ne ovat keskenään vertailukelpoisia. Tilinpäätösten tietokanta on ainoaa laatuaan Suomessa. Analysaattorissa voit tutkia pitkältä aikaväliltä tilinpäätöksiä ja niistä valmiiksi koostettuja tilinpäätösanalyysejä.

Seuraa eri sidosryhmiä automaattisesti

Seuraa asiakkaiden tai muiden sidosryhmien tilannetta ja tapahtumia. Saat tiedon sähköpostiisi kun seurattavassa yritysjoukossa tapahtuu muutoksia. Muutoksia voi olla muun muassa päättäjän vaihtuminen, yrityskauppa, uudet uutiset ja paljon muuta.

Riskiluokitukset ja perintäsaatavat

Keräämme tietoa yrityksien riskisyydestä. Meiltä löytyy mm. omatekemä riskiluokitus ja Intrumin Perintätieto. Näin tiedät ensimmäisten joukossa yritysten, jos kohdeyrityksen riskisyys kasvaa.

Lataa rajattomasti yritystietoja omaan käyttöön

Analysaattorin kautta voit ladata rajattomasti yrityksen tietoja itsellesi omaan käyttöön. Excel-tiedosto voi sisältää mm. yrityksen perus-, tilinpäätös- ja päättäjien tiedot. Näin voit hyödyntää yritystietoja haluamassasi järjestelmässä ja tehdä pidemmälle vietyjä analyysejä.

Analysaattorin sisältämä data

 • jokaisen suomalaisen yrityksen perustiedot
 • lähes 200 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
 • kattavat signaalit kuten yrityskaupat, uusi päättäjä ja rekrytoinnit
 • yritystä koskevat uutiset, myös maksumuurin takaa Alman medioista (mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi)
 • virallisten tiedontuottajien (PRH, Tilastokeskus, YTJ) välittämä data
 • riskiluokituksia kuten Intrumin perintäluokitus jokaisesta suomalaisesta yrityksestä
 • säännöllisesti ja systemaattisesti puhelimitse varmistetut päättäjätiedot, päättäjien vastuualueet sekä heidän yhteystietonsa (puhelinnumero ja sähköposti) – yli 280 000 päätöksentekijän tiedot
Kiinnostuitko? Varaa asiantuntijamme kalenterista aika esittelylle

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön

 1. Oikaistut tilinpäätökset. Oikaisut tekevät yritysten tilinpäätöksistä keskenään vertailukelpoisia. Analysaattorissa hyödynnetään Alma Talentin ylläpitämää oikaistujen tilinpäätösten tietokantaa, joka on ainoa laatuaan Suomessa.
 2. Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma Talentin bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.
 3. Ryhmät ja niiden vertailu. Muodosta ryhmiä esimerkiksi sidosryhmistä ja alihankkijoista ja vertaile niitä keskenään. Voit myös verrata yksittäistä yritystä suhteessa ryhmään tai toimialaan.
 4. Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.
 5. Muutostietojen automatisoitu seuranta. Ulkoista muutostietojen aktiivinen seuraaminen ja tilaa automaattiset ilmoitukset muutoksista sähköpostiisi.

Lue, miten asiakkaat käyttävät Analysaattoria - klikkaa logoa

Usein kysyttyä Analysaattorista

Oletko kiinnostunut? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.