Noudata velvoitteita ja tehosta tiedonhallinnan prosesseja

Noudata velvoitteita ja tehosta prosesseja Alma Talent

Yrityksillä on lukuisia erilaisia lainsäädännön määrittelemiä velvoitteita, joiden noudattamiseksi tarvitaan luotettavaa ja oikea-aikaista tietoa. Myös tehokas riskienhallinta edellyttää erilaista dataa esimerkiksi asiakkaiden ja yritysten taustoista. Kun käytössä on prosesseihin sopivat digitaaliset työkalut, asiantuntijatyön tuottavuus paranee ja tehostuu. Kun sinulla on oikea tieto oikeaan aikaan, tulee velvoitteiden noudattamisesta ja prosessien tehostamisesta vaivattomampaa.

Voiko yritysten konkurssiriskiä ennustaa?

Voiko yritysten konkurssiriskiä ennustaa?

Konkurssin merkit näkyvät jo varhain tilinpäätöstiedoissa. Aina pelkät tunnusluvut eivät kuitenkaan kerro koko totuutta, jolloin yritysten suoritusta on hyvä vertailla myös toimialan sisällä.

Riskienhallinta

Yhdestä palvelusta ratkaisu riskienhallintaan ja markkinan seurantaan

Hyödynnä valmiiksi pureskeltua, luotettavaa ja tuoretta dataa kumppaneiden ja toimittajien arvioinnissa sekä kilpailija- ja markkinaseurannassa. Saat yhdessä palvelussa oikaistua tilinpäätösdataa, pitkät aikasarjat, viralliset yritysten taustatiedot, yritysluokitukset ja paljon muuta parempien liiketoimintapäätösten tueksi.

Tehoa asiakkaiden ja yritysten taustojen selvittämiseen

Kaikki keskeiset taustatiedot yrityksistä, kiinteistöistä ja huoneistoista sekä yksityishenkilöistä keskitetysti yhdestä palvelusta. Tietopalveluista saat virallisten rekisterinpitäjien tuottamat luotettavat asiakirjat ja raportit, jotka auttavat sinua asiakkaan taustojen tuntemisessa. Palvelussa myös kahden eri toimijan tuottamat riskiluokitukset ja maksuhäiriö-tuotteet.

Asiakkaan taustojen tunteminen (KYC)

Tehostettu asiakkaan tuntemisvelvoite (KYC) koskee useita eri toimialoja. Tunne asiakkaasi taustat osana KYC-prosessia ja selvitä hänen poliittinen vaikutusvaltaisuutensa ja valvontalistakytkökset PEP- ja pakotelistakyselyn avulla.

Ajantasainen lainsäädäntö velvoitteiden noudattamiseen

Kun työssä kohtaamasi valintatilanteet edellyttävät lainsäädäntöön pohjaavaa ymmärrystä, tietolähteidesi on oltava luotettavia. Joka arkipäivä päivittyvä lakihakupalvelu, jatkuvasti uutuusteoksilla täydentyvä oikeuskirjallisuuden valikoima - diginä ja painettuna - sekä juridiset koulutukset tarjoavat työhösi olennaisen tiedon vaivattomasti.

Työprosessien tehostaminen

Kaikki tarvittava tieto kiinteistö-ja huoneistokaupan tietotarpeisiin

Asumisen data ja kiinteistötietopalvelut mahdollistavat kiinteistöalan ammattilaisille onnistumisen omassa työssään digitaalisilla palveluilla ja oikea-aikaisella datalla.

Sujuvoita rahanpesulain velvoitteiden noudattamista

DOKS on työkalu rahanpesulain velvoitteiden ammattimaiseen hoitoon ja uuden asiakassuhteen vastuulliseen perustamiseen. Se säästää työaikaa ja sujuvoittaa asiakassuhteen perustamiseen liittyviä rutiinitoimenpiteitä.

Kaikki tuotteet ja palvelut

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki Alma Talentin tarjoamat tuotteet ja palvelut yhdeltä sivulta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Löysitkö kaiken etsimäsi vai haluatko keskustella ratkaisuistamme tarkemmin? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme löytämään tehokkaimmat ratkaisut tarpeisiinne.

Haluan lisätietoja palveluistanne