Analysaattori

Analysaattori – Uniikkia dataa prospektointiin ja asia­kas­seu­ran­taan

Prospektoi oikeat yritykset ja tavoita yritysten todelliset päättäjät. Analysaattorin avulla löydät suomalaisten yritysten ja yli 280 000 todellisen päättäjän tiedot yhteystietoineen. Asiantuntijoiden jalostaman yritysdatan avulla prospektoit oikeat yritykset ja pysyt mukana niiden liikkeissään.

Varaa tapaaminen asiantuntijan kalenterista

Päättäjä- ja yritystiedot samasta palvelusta

Analysaattori kokoaa yrityksistä olevat tiedot, uutiset, signaalit ja päättävät henkilöt yhteen palveluun. Uniikin datamme avulla tunnet asiakkaat, kilpailijat ja prospektit, sekä seuraat heidän liikkeitään yritysseurannan avulla.

Analysaattorin kovinta ydintä on data. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse, kuten muodostamme riskianalyysejä ja tilinpäätösanalyysejä.

Tutustu Analysaattoriin

Päättäjien tiedot kerättynä kontaktoimalla yrityksiä - yli 280 000 todellisen päätöksentekijän yhteystiedot

Etsi potentiaalisista yrityksistä oikeat päättäjät. Keräämme kontaktoimalla yrityksiä päättäjien tiedot kuten yhteystiedot, tittelit ja vastuualueen. Päättäjätiedoillamme tavoittelet aina oikeaa henkilöä ja vältät turhia kontakteja sekä löydät yhteystiedot nettisivujen takaa.

Yritysvahti - kuten asuntovahti uusille liideille

Etsi sopivia yrityksiä satojen kriteerien avulla. Voit myös asettaa yritysvahdin toimintaan, joka toimii kuten asuntovahti. Saat heti ilmoituksen sähköpostiisi uudesta potentiaalisesta yrityksestä, joka vastaa kriteereitäsi.

Prospektien ja omien asiakkaiden seuranta

Seuraa prospektien tai asiakkaiden tilannetta ja tapahtumia. Saat tiedon sähköpostiisi kun seurattavassa yritysjoukossa tapahtuu muutoksia. Muutoksia voi olla muun muassa päättäjän vaihtuminen, yrityskauppa, uusia uutisia lehdissä ja paljon muuta.

Riskiluokitukset ja perintäsaatavat

Keräämme tietoa yrityksien riskisyydestä. Meiltä löytyy mm. omatekemä riskiluokitus ja Intrumin Perintätieto. Näin tiedät ensimmäisten joukossa yritysten, jos kohdeyrityksen riskisyys kasvaa.

Lataa rajattomasti yritystietoja omaan käyttöön

Analysaattorin kautta voit ladata rajattomasti yrityksen tietoja itsellesi omaan käyttöön. Excel-tiedosto voi sisältää mm. yrityksen perus-, tilinpäätös- ja päättäjien tiedot. Näin voit hyödyntää yritystietoja haluamassasi järjestelmässä ja tehdä pidemmälle vietyjä analyysejä.

Analysaattorin sisältämä data

 • jokaisen suomalaisen yrityksen perustiedot
 • lähes 200 000 yrityksen oikaistua ja analysoitua tilinpäätöstä
 • yli 280 000 päättäjän tiedot kerättynä suoraan yrityksiltä: yhteystiedot, titteli ja vastuualuetiedot
 • kattavat signaalit kuten yrityskaupat, uusi päättäjä ja rekrytoinnit
 • yritystä koskevat uutiset, myös maksumuurin takaa Alman medioista (mm. Kauppalehti, Talouselämä ja Arvopaperi)
 • virallisten tiedontuottajien (PRH, Tilastokeskus, YTJ) välittämä data
 • riskiluokituksia kuten Intrumin perintäluokitus jokaisesta suomalaisesta yrityksestä
Kiinnostuitko? Varaa asiantuntijamme kalenterista aika esittelylle

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön

 1. Markkinoiden laadukkain päättäjätieto. Hyödynnä puhelimitse varmistettuja päättäjätietoja, päättäjien vastuualueita sekä yhteystietoja.
 2. Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alman bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.
 3. Nopealla silmäyksellä kaikki olennainen tieto yrityksistä. Säästä aikaa tiedon hankinnassa.
 4. Ryhmät ja niiden seuranta. Muodosta ryhmiä esimerkiksi tärkeimmistä asiakkaistasi, prospekteistasi tai kilpailijoistasi ja vertaile ryhmiä keskenään.
 5. Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.

Lue, miten asiakkaat käyttävät Analysaattoria - klikkaa logoa

Kaikki olennainen tieto

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin kerromme tarkemmin, miten Analysaattori tehostaa koko B2B-myyntitiimin työtä.

Usein kysyttyä Analysaattorista

Oletko kiinnostunut? Jätä yhteystietosi niin olemme yhteydessä.