Tivi 250 -lista

Tivi 250 -lista

Tivi tekee vuosittain selvityksen liikevaihdoltaan Suomen 250 suurimmasta ict-alan yrityksestä ja analysoi niiden taloudellista tilannetta.

Tivi 250 -lista perustuu yli 10,5 miljoonaa euroa liikevaihtoa tekevien yritysten viime vuoden tilinpäätöstietoihin. Selvitys toteutetaan Yritystutkimus ry:n suositusten mukaan.

Mitä tietoja Tivi 250 -lista sisältää?

Tivi 250 -listalla on yhtiön sija Tivi 250 -listalla kahdelta vuodelta, yhtiön nimi, y-tunnus, toimiala, liikevaihto, liiketulos, nettotulos, kokonaistulos, sijoitetun pääoman tuotto, gearing, omavaraisuusaste, bruttoinvestoinnit, henkilöstö, Menestyjäpisteet ja TE-arvosana (4–10).

Tivi 250 -lista Analysaattoriin tai Excel-tiedostona

Tivi 250 -lista on helposti vietävissä Analysaattoriin y-tunnuslistana. Vietyäsi listan yritykset Analysaattoriin, voit muun muassa seurata yrityksissä tapahtuvia muutoksia, vertailla listan yrityksiä muihin yritysryhmiin tai tiettyyn toimialaan sekä hakea listan yritysten päättäjät yhteystietoineen.  

Tivi 250 -listan yritykset on saatavilla myös Excel-tiedostona. Aineisto sisältää yritysten keskeisimmät tunnusluvut, joiden pohjalta voi tehdä omia listauksia tai viedä aineiston yrityksen omiin tietojärjestelmiin. 

Liitä Tivi 250 -listaan yhteystiedot

Tivi 250 -listaan voi myös liittää yritysten sekä päättäjien yhteystiedot. Yhteystietoihin on valittavissa seuraavia tietoja:

  • yrityksen nimi
  • katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • päättäjä, päättäjän sähköposti ja puhelinnumero.

Hyödynnä valmiiksi analysoituja tietoja Suomen 250 suurimmasta it-yrityksestä. Tivi 250 -listan hinta alkaen 500 €.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja tai tilata Tivi 250 -listan (alk. 500 €)