Talouselämä 500 -lista

Talouselämä 500 -lista

Talouselämä tekee vuosittain selvityksen liikevaihdoltaan Suomen 500 suurimmasta yrityksestä ja analysoi niiden taloudellista tilannetta.

Talouselämä 500 -lista perustuu yritysten viime vuoden tilinpäätöksiin ja yrityksiltä pyydettyihin lisätietoihin. Tilinpäätöksistä on oikaistu kertaluonteisia tuotto- ja kulueriä Yritystutkimus ry:n suositusten mukaan.

Mitä tietoja Talouselämä 500 -lista sisältää?

Talouselämä 500 -listalla on yhtiön sijoitus TE 500 -listalla kolmena edellisenä vuotena, yhtiön nimi, y-tunnus, toimiala, pääkonttorin sijaintipaikkakunta, omistuspohja, liikevaihto, liiketulos, nettotulos, kokonaistulos, sijoitetun pääoman tuotto, gearing, omavaraisuusaste, bruttoinvestoinnit, henkilöstö ja TE-arvosana (4–10). Tutustu tarkemmin, miten Talouselämä laskee TE 500 -listan tiedot. 

Talouselämä 500 -lista Analysaattoriin tai Excel-tiedostona

Talouselämä 500 -lista on helposti vietävissä Analysaattoriin y-tunnuslistana. Vietyäsi listan yritykset Analysaattoriin, voit muun muassa seurata yrityksissä tapahtuvia muutoksia, vertailla listan yrityksiä muihin yritysryhmiin tai tiettyyn toimialaan sekä hakea listan yritysten päättäjät yhteystietoineen.  

Talouselämä 500 -listan yritykset on saatavilla myös Excel-tiedostona. Aineisto sisältää yritysten keskeisimmät tunnusluvut, joiden pohjalta voi tehdä omia listauksia tai viedä aineiston yrityksen omiin tietojärjestelmiin. 

Liitä Talouselämä 500 -listaan päättäjien yhteystiedot

Talouselämä 500 -listaan voi myös liittää yritysten sekä päättäjien yhteystiedot. Keräämme päättävissä rooleissa olevien yhteystietoja ja meillä on lähes 60 erilaista päättäjäroolia. Yhteystietoihin on valittavissa seuraavia tietoja:

  • päättäjä
  • sähköposti
  • puhelinnumero

Hyödynnä valmiiksi analysoituja tietoja Suomen 500 suurimmasta yrityksestä. Talouselämä 500 -listan hinta alkaen 875 €.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Haluan lisätietoja tai tilata Talouselämä 500 -listan (alk. 875 €)