Verk­ko­kir­ja­hyl­ly - ammattikirjat diginä

Verkkokirjahyllyssä on satoja ammattikirjoja diginä. Kotimaisen oikeuskirjallisuuden valikoima on maan kattavin, ja se on jaoteltu hyllyihin oikeudenaloittain. Verkkokirjahyllystä löydät myös taloushallinnon, verotuksen ja esihenkilötyön hyllyt. Palvelu täydentyy jatkuvasti uutuuskirjojemme ilmestyessä.

Verkkokirjahyllyä käytät osoitteessa verkkokirjahylly.almatalent.fi. Palvelussa on jo yli 700 ammattikirjaa ja noin 50 päivittyvää hakuteosta, ja se täydentyy jatkuvasti. Päivittyvien hakuteosten sisältöä ajantasaistetaan lainsäädännön muutosten mukaan. Palvelussa on monipuolinen hakutoiminto. Teokset on kattavasti linkitetty Suomen Laki -hakupalvelun lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön.

Kokeile veloituksetta

Tutustu Verk­ko­kir­ja­hyl­lyyn

Aloita tästä – valitse sopiva si­säl­tö­koko­nai­suus

Räätälöimme palveluistamme sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Verkkokirjahyllyn sisällöt ja Suomen Laki -hakupalvelu ovat paketoitavissa käyttöösi sisältöjen teeman ja kokonaisuuden laajuuden mukaan. Valitse teema, laajuus ja käyttäjämäärä.

1. Mikä on erikoisalasi? Valitse sisältöjen teema

Verkkokirjahyllyn sisällöt on jaoteltu teemoittain. Kukin teemakokonaisuus sisältää ko. teeman ammattikirjallisuuden ja päivittyvät hakuteokset.

2. Millainen on tiedontarpeesi? Valitse sisältöjen laajuus

Voit hankkia käyttöösi Starter-, Standard- tai Pro-sisältökokonaisuuden. Pro-kokonaisuuden tilaajana saat kattavimman tiedon työsi tueksi ja pääset nauttimaan palvelujen saumattoman yhteiskäytön eduista.

Starter

Hinta määräytyy käyttäjämäärän mukaan

Sisältää tuotteet:

 • Suomen Laki -palvelu

Standard

Hinta määräytyy valitun teeman ja käyttäjämäärän mukaan

Sisältää tuotteet:

 • VALITSEMASI TEEMAN*
  Verkkokirjahyllyn kirjat
  TAI
  Päivittyvät hakuteokset
 • Suomen Laki -palvelu

 

*teemat: Lakitieto / Taloushallinto- ja verotieto / Työsuhdetieto

Pro

Hinta määräytyy valitun teeman ja käyttäjämäärän mukaan

Sisältää tuotteet:

 • VALITSEMASI TEEMAN*
  Verkkokirjahyllyn kirjat
  JA
  Päivittyvät hakuteokset
 • Suomen Laki -palvelu

 

*teemat: Lakitieto / Taloushallinto- ja verotieto / Työsuhdetieto

3. Palvelun hinta? Kartoitetaan vielä käyttäjämäärä

Palvelukäytöstä maksat vuosilisenssin. Lisenssin hintaan vaikuttavat valitun sisältökokonaisuuden laajuus ja palvelun käyttäjien määrä. Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yrityksellesi sopiva kokonaisuus!

Jos haluat tutustua tarkemmin palveluiden sisältöihin ja käyttöön, tilaa veloitukseton koekäyttö viikoksi: kokeilu ei sido sinua mihinkään ja päättyy automaattisesti viikon jälkeen.

5 hyvää syytä ottaa Verkkokirjahylly käyttöön:

 1. Löydät runsaat teemahyllyt erilaisiin tiedontarpeisiin: työoikeus, yritysoikeus, julkisoikeus, siviilioikeus, asuminen ja ympäristöoikeus, perhe- ja perintöoikeus, rikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, taloushallinto, verotus ja esihenkilötyö.
 2. Aina ajantasaisen tiedon saat Päivittyvät hakuteokset -hyllystä, joka sisältää kymmeniä päivittyviä teoksia juridiikasta, taloushallinnosta ja verotuksesta.
 3. Saat käyttöösi myös kaikkien teemahyllyjen yhteisen Arkisto-hyllyn, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta.
 4. Teokset on linkitetty lakitietopalvelu Suomen Lain lainsäädäntöön ja oikeuskäytäntöön.
 5. Sisältökokonaisuus on joustavasti räätälöitävissä tarpeesi mukaan.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme, miten Verkkokirjahylly tehostaa työtäsi ja tuo joustavuutta tiedonhakuun.

Haluan lisätietoja Verkkokirjahyllystä

Lue lisää aiheesta