kirjasto

Bisneskirjasto - parhaat bisneskirjat yhdessä palvelussa

Bisneskirjasto tarjoaa kattavan valikoiman Alman parhaita bisneskirjoja yhdessä palvelussa. Kirjat ovat luettavissa diginä, missä ja milloin vain.

Varaa Bisneskirjaston esittely

Parhaat bisneskirjat diginä

Bisneskirjastossa on Alman kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja. Kirjastossa on kaikkiaan jo yli 100 kirjaa, ja se täydentyy säännöllisesti uutuuksilla ja joskus myös klassikoilla.​ Saat uutuudet Bisneskirjastoosi heti kirjan painetun version ilmestyessä. 

Kirjat käsittelevät johtamisen, liiketoiminnan kehittämisen, sijoittamisen ja itsensä kehittämisen kiinnostavimpia teemoja. Bisneskirjaston hakutoiminto löytää kätevästi kaikki teokset, joissa käyttämäsi hakusana esiintyy.

Näin käytät Bisneskirjastoa

  • Kirjaudu Bisneskirjastoon osoitteesta bisneskirjasto.almatalent.fi.  
  • Bisneskirjaston etusivulla näet listauksen palvelun kirjoista. Voit myös tarkastella viimeisimpiä palveluun lisättyjä kirjoja, tulossa olevia kirjoja tai viimeksi lukemiasi kirjoja.
  • Bisneskirjaston monipuolinen hakutoiminto löytää etsimäsi kirjat helposti. Voit etsiä tietoa joko koko Bisneskirjaston valikoimasta tai yksittäisestä teoksesta. 
  • Voit halutessasi kokeilla Bisneskirjastoa maksutta viikon mittaisen kokeilujakson ajan.

Bisneskirjaston hinta ja tilaaminen

Bisneskirjaston käytöstä maksat vuosilisenssin. Hintaesimerkki: 465 € + alv 10% / yksi henkilökohtainen käyttöoikeus / vuosi. 

Tilaa Bisneskirjasto yhdelle käyttäjälle kätevästi verkkokaupastamme tai pyydä tarjous suuremmille käyttäjämäärille soveltuvasta lisenssistä.

Miltä tuntuisi, jos parhaat bisneskirjat olisivat aina käytettävissä? Se selviää kokeilemalla!

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö, kerromme mielellämme lisää Bisneskirjastosta ja sen hyödyistä osana henkilöstön osaamisen kehittämistä.

Haluan lisätietoja Bisneskirjastosta