Verkkokirjahylly juridiikka

Vielä ehtii mukaan Verk­ko­kir­ja­hyl­lyn ja Suomen laki -hakupalvelun käyt­tö­kou­lu­tuk­seen

04.03.2024 18:49

Seuraava maksuton käyttökoulutus järjestetään keskiviikkona 6.3 klo 9–10. Koulutuksen alussa kerromme myös uudesta Juridiikan ajankohtaiset -sisältöpalvelustamme – kannattaa tulla kuulolle!

Verkkokirjahyllyn ja Suomen Laki -hakupalvelun tärkeimpiin toiminnallisuuksiin ja sisältöihin perehdyt kätevästi etäyhteydellä järjestettävissä maksuttomissa käyttökoulutuksissamme. Koulutukset räätälöidään osallistujien kiinnostuksen ja tiedontarpeiden mukaan. Ilmoittaudu tai kysy lisää: kustannustoimitus@almatalent.fi

Seuraavassa koulutuksessa 6.3. kuulet myös uudesta Juridiikan ajankohtaiset -sisältöpalvelustamme. Tervetuloa mukaan!

Mikä on juridiikan ajankohtaiset

Uusi ajankohtaistiedon palvelusi

Juridiikan ajankohtaiset on jatkuvasti päivittyvä sisältöpalvelu juridiikan asiantuntijoille. Uusi palvelu on osa Alma Talentin juridisen tiedon tarjontaa ja kokoaa yhteen kiinnostavimmat aiheet ja ilmiöt eri oikeudenaloilta. Jos sinulla on jo käytössäsi Verkkokirjahylly ja/tai Suomen Laki -hakupalvelu, voit hankkia myös Juridiikan ajankohtaiset -käyttöoikeuden.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää