Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä ja Bis­nes­kir­jas­tos­sa tammikuussa ilmestyneet uutuudet

07.02.2024 16:16

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 700 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja.  Tutustu tammikuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Kansainvälinen yksityisoikeus Euroopan unionissa

Tuominen, Tomi

Kansainvälinen yksityisoikeus Euroopan unionissa -teos käsittelee kaikkia keskeisiä unionin asetuksia, jotka sääntelevät toimivaltaa, lainvalintaa sekä tuomioiden tunnustamista ja täytäntöönpanoa rajat ylittävissä yksityisoikeudellisissa riita-asioissa. Asetusten sisältöä käsitellään sekä periaatekeskeisesti että käytännönläheisesti.

Lue lisää

Hyllyssä: Julkisoikeus

Oikeudenkäynnin asianosaiset ja valmistelu

Oikeudenkäynti II

Jokela, Antti

Teoksessa käsitellään perusteellisesti ja käytännönläheisesti oikeudenkäynnin valmistavia vaiheita sekä asianosaisten ja tuomioistuimen tehtäviä ennen pääkäsittelyä.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Siviili- ja ri­kos­pro­ses­sioi­keus

Helenius, Dan – Linna, Tuula

Siviili- ja rikosprosessioikeus on tiivis ja kokonaisvaltainen yleisesitys suomalaisesta ja eurooppalaisesta prosessioikeudesta. Teoksessa kuvataan tuomioistuinlaitos sekä yleiset prosessiperiaatteet.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Työ­suo­je­lu­vas­tuu­opas

Hietala, Hurmalainen, Kaivanto

Työsuojeluvastuuopas on havainnollinen ja käytännönläheinen teos työnantajan työsuojeluvastuusta kaikenkokoisten yritysten ja julkishallinnon johdolle, esihenkilöille, työsuojeluhenkilöstölle sekä työntekijöille ja heidän edustajilleen.

Lue lisää

Hyllyssä: Työoikeus

Bis­nes­kir­jas­tos­sa ilmestyneitä

Työn­te­ki­jä­tai­dot

Mannermaa, Katri

Työntekijätaidot on käytännönläheinen käsikirja jokaiselle työntekijälle työntekijätaitojen kehittämiseksi. Käsikirja on koottu viimeaikaisten työelämätrendien pohjalta.

Lue lisää

Yhteys – avain johtamiseen

Rauhala, Lange, Kääriä, Virkkunen

Teknologian ja tekoälyn kehittyessä inhimillisyys ja yhteyden merkitys organisaatioiden johtamisessa korostuvat entisestään. Kirja antaa välineet yhteyden ymmärtämiseen, rakentamiseen ja johtamiseen.

Lue lisää

Arkistoon siirtyneitä

Työsuojeluvastuuopas (2023)

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää