Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä ja Bis­nes­kir­jas­tos­sa maaliskuussa ilmestyneet uutuudet

08.04.2024 10:52

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 700 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja.  Tutustu maaliskuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Tekijänoikeus

Harenko, Kivistö, Niiranen, Tarkela

Tekijänoikeus on koko tekijänoikeuslain kattava lakikommentaari ja perusteellinen Suomen tekijänoikeudellista sääntelyä selittävä teos.

Lue lisää

Hyllyssä: Yritysoikeus

Tuomarin prosessijohto riita-asiassa

Virolainen, Launiala

Teos on seikkaperäinen, pohdiskeleva esitys tuomarin tehtävästä oikeudenkäynnin johtamisesta oikeudenkäyntiaineiston osalta.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Yritystaloutta esihenkilöille

Niskavaara

Kirja antaa erinomaiset perustiedot asioista, jotka jokaisen esihenkilön tulee yrityksen taloudesta ymmärtää. Kirjassa käsitellään havainnollisesti lukuisten esimerkkien ja kuvien avulla yritystoiminnan liiketaloudelliset periaatteet.

Lue lisää

Hyllyssä: Esihenkilötyö, Bisneskirjasto

Arkistoon siirtyneitä

Tekijänoikeus (2016)

Yritystaloutta esimiehille (2017)

Bis­nes­kir­jas­tos­sa ilmestyneitä

Koko­nai­sark­ki­teh­tuu­ri

Oppaasi organisaation muutosmatkalla

Niemi

Nykypäivän organisaatioissa mikään ei ole pysyvää - paitsi muutos. Muutostarpeiden ristitulessa valitun suunnan pitäminen voi olla haastavaa. Apua tähän tuo kokonaisarkkitehtuuri (enterprise architecture), joka on strateginen työkalu muutoksen johtamiseen.

Lue lisää

Strategiasta käytäntöön

80/20 -sääntö uudistumisen vauhdittajana

Tanner

Siinä missä strategia on modernia ongelmanratkaisua, on strategian johtaminen aina muutoksen johtamista. Kirjaan on valittu erityisesti ne teemat, jotka ovat tärkeitä strategian ja muutoksen onnistumisen kannalta.

Lue lisää

Ver­kos­toi­tu­mi­sen taito

Lindsberg

Verkostoituminen on yksi työelämän tärkeimmistä taidoista. Kirja tarjoaa käytännön vinkkejä ja esimerkkejä, miten aloittaa verkostoituminen ja kuinka rakentaa vahvoja verkostoja.

Lue lisää

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää