Verkkokirjahylly

Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä ja Bis­nes­kir­jas­tos­sa helmikuussa ilmestyneet uutuudet

08.03.2024 09:39

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 700 ammattikirjaa. Bisneskirjastossa on Alma Talentin kiinnostavimpia liiketoiminnan kehittämisen kirjoja.  Tutustu helmikuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Oi­keu­den­käyn­ti­me­net­te­ly korkeimmassa oikeudessa

Kemppinen, Heikki

Kirjassa annetaan kattava ja yksityiskohtainen kokonaiskuva oikeudenkäynnistä korkeimmassa oikeudessa asian vireilletulosta ratkaisun antamiseen saakka.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Vä­li­mies­me­net­te­ly

Hemmo, Mika

Teos on kaupallista välimiesmenettelyä koskeva yleisesitys. Siinä käsitellään muun muassa välimiesmenettelyn normipohjaa, välityssopimuksia, välimiesten asemaa, toimivaltaa, prosessikäytäntöjä, todistelua, turvaamistoimia, välitystuomion moiteperusteita ja täytäntöönpanoa sekä lainvalintakysymyksiä.

Lue lisää

Hyllyssä: Rikos- ja prosessioikeus

Bis­nes­kir­jas­tos­sa ilmestyneitä

Tu­le­vai­suus­ky­vy­käs organisaatio

Luukka, Panu

Kirja tarjoaa helpon viitekehyksen tulevaisuuskyvykkyyden ymmärtämiseksi ja konkreettisia työkaluja sen johtamiseksi kaikilla toimialoilla, kaiken kokoisissa organisaatioissa.

Lue lisää

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää