Verk­ko­kir­ja­hyl­lys­sä huhtikuussa ilmestyneet uutuudet

02.05.2024 09:02

Alma Talentin jatkuvasti täydentyvä Verkkokirjahylly sisältää yli 700 ammattikirjaa. Tutustu huhtikuussa ilmestyneisiin uutuuksiin!

Ilmasto-oikeus

Kulovesi, Mähönen, Laininen

Kirja tarjoaa laajan ja ajankohtaisen katsauksen ilmasto-oikeuteen Suomen näkökulmasta, linkittäen suomalaisen ilmastosääntelyn ilmasto-oikeuden laajempiin kehitystrendeihin. ​

Lue lisää

Hyllyssä: Asuminen ja ympäristöoikeus

Joh­dan­nais­ju­ri­diik­ka

Salonen, Antti P.

Teos on ensimmäinen suomenkielinen perusteos over-the-counter (OTC) -johdannaisten juridiikasta. Se on suunnattu kaikille OTC-johdannaisten kanssa tekemisissä oleville rahoitusalan ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville.

Lue lisää

Hyllyssä: Yritysoikeus

Mikä on Verkkokirjahylly? Alma Talentin Verkkokirjahylly on palvelu, joka sisältää satoja digitaalisia ammattikirjoja ja hakuteoksia. Verkkokirjahyllyssä on seuraavat hyllykokonaisuudet –TyöoikeusYritysoikeusJulkisoikeusSiviilioikeusAsuminen ja ympäristöoikeusPerhe- ja perintöoikeusRikos- ja prosessioikeus, ruotsinkielinen FIDUCIA och annan finsk juridik på svenska, TaloushallintoVerotus ja Esihenkilötyö. Lisäksi Verkkokirjahyllyssä on kaikkien aihealueiden yhteinen Arkisto, jonka kirjojen ilmestymisestä on yli seitsemän vuotta. Verkkokirjahyllystä löytyy myös Päivittyvät hakuteokset -hyllykokonaisuus. Voit valita käyttöösi yhden hyllyn tai useiden hyllyjen yhdistelmän. Verkkokirjahyllyn löydät osoitteesta verkkokirjahylly.almatalent.fi. Hyllyjä voi tilata osoitteessa sisaltopalvelut.almatalent.fi.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää