Tuo­miois­tuin­vi­ras­ton ylijohtajaksi haki yhdeksän henkilöä

18.06.2024 14:02

Vir­ka täy­te­tään vii­den vuo­den mää­rä­ajak­si 1.1.2025 al­kaen.

Tuomioistuinviraston ylijohtajan viran hakuaika päättyi 17.6.2024. Ylijohtajan nimittää Tuomioistuinviraston johtokunta.

Määräaikaan mennessä hakemuksensa jättivät:

Juhola Katariina
Kivari Tuula
Kolehmainen Jouni
Kujansuu Ville-Petteri
Kukkonen-Suvivuo Tiina
Kumpula Pasi
Kuokkanen Jan
Nummela Arto
Virrankoski Paula
.

Valittava henkilö tulee olemaan vuonna 2020 perustetun Tuomioistuinviraston historian toinen ylijohtaja. Ylijohtaja johtaa Tuomioistuinviraston toimintaa ja vastaa sille asetettujen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Ylijohtaja ratkaisee asiat, joita ei säädetä tai työjärjestyksessä määrätä johtokunnan tai muun virkamiehen ratkaistaviksi. Tuomioistuinviraston ylin päättävä toimielin on johtokunta, jonka esittelijänä ylijohtaja toimii.

Tuomioistuinviraston tehtävänä on huolehtia koko tuomioistuinlaitoksen keskushallintotehtävistä. Tuomioistuinvirasto toimii oikeusministeriön hallinnonalalla, mutta on itsenäinen virasto. Virastossa työskentelee yhteensä noin 60 eri alojen asiantuntijaa hallinto-, talous- ja kehitystehtävissä. Virasto sijaitsee Vantaalla.

Lähde: Tuomioistuinviraston tiedote.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää