Tapio Laamanen jatkaa osas­to­pääl­lik­kö­nä oi­keus­mi­nis­te­riös­sä

25.01.2024 18:16

Valtioneuvosto on nimittänyt valtiotieteen maisteri, osastopäällikkö Tapio Laamasen oikeusministeriön hallinto- ja ohjausosaston osastopäälliköksi viisivuotiskaudeksi ajalle 1.5.2024–30.4.2029.

Tapio Laamanen on työskennellyt hallinto- ja ohjausosaston osastopäällikkönä vuodesta 2019. Oikeusministeriössä hän on työskennellyt vuodesta 2013, jolloin hän tuli ministeriöön talousjohtajaksi.

Osastopäällikön virkaa haki yhdeksän henkilöä. 

Hallinto- ja ohjausosasto vastaa hallinnonalan toiminnan ja talouden suunnittelusta ja raportoinnista, yhtenäisestä tulosohjauksesta ja tietohallinnon kehittämisestä. Osasto vastaa myös ministeriön henkilöstöasioista ja ministeriölle kuuluvista hallinnonalan työnantajavelvoitteista. Lisäksi hallinnonalan tiedonhallintaa, tietoturvallisuutta ja tietosuojaa koskevat ministeriövastuut kuuluvat osastolle. Osastopäällikkö johtaa ja kehittää osaston strategiatyötä ja toimintaa sekä vastaa osastolle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta.

Lähde: oikeusministeriön tiedote.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää