Ministeri Rydman osallistuu maailman suurimpaan kaivosalan tapahtumaan Suomessa toimivien yritysten kanssa

04.03.2024 07:10

Elinkeinoministeri Wille Rydman osallistuu Kanadan Torontossa vuosittain järjestettävään maailman suurimpaan malminetsintä- ja kaivosalan tapahtumaan PDAC:iin ja sen kaivosministeritapaamiseen 3.–4.3.2024. Tapaamisen pääteemana on vastuullinen kaivostoiminta ja puhdas siirtymä.

Tapahtumaan odotetaan noin 30 000 osallistujaa yli 130:stä maasta. Mukana on monipuolinen edustus suomalaisia ja Suomessa toimivia kaivosalan yrityksiä ja organisaatioita. Elinkeinoministeri Wille Rydman esiintyy PDAC:n yhteydessä järjestettävässä Pohjoismaiden alan viranomaisten yhteisessä Nordic Mining Day -tapahtumassa, jonka pääjärjestäjänä tänä vuonna on Geologian tutkimuskeskus, GTK.

Konferenssin aikana ministeri Rydman tapaa myös mm. Kanadan kaivosalan johtoa sekä alan suomalaisia toimijoita, ml. Mining Finland ja Kaivosteollisuus ry.

Lähde ja lisätietoja: työ- ja elinkeinoministeriön tiedote.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus

Tilaa uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje

Juridiikan ja talouden uutiskirje kokoaa uutiset ja ajankohtaiset sisällöt talouden, verotuksen ja juridiikan eri osa-alueista yhteen kirjeeseen. Voit räätälöidä kirjeen sisällön sinua kiinnostavista aihealueista. Uutiskirje ilmestyy joka arkipäivä.

Aiheeseen liittyvää