Alma Talentin arvolupaus oikea tieto oikeaan aikaan

Oikea tieto oikeaan aikaan myyntiin ja markkinointiin

Myy enemmän Alman tarjoaman datan turvin. Keräämme, yhdistämme ja jalostamme dataa myynnille sekä markkinoinnille. Datamme avulla tiedät aina, mitkä ovat potentiaalisia yrityksiä ja, kuka on tietyn osa-alueen päättävä henkilö.

Tutustu datalähtöisiin myynnin palveluihimmeTutustu datalähteisiimme

Myy enemmän jalostetun yritysdatan avulla

Alma kerää kymmenistä eri lähteistä yritysdataa, joilla helpotetaan propektointia, päättävien henkilöiden löytämistä ja yrityksien seuraamista.

Asiantuntijoiden jalostaman yritysdatan avulla prospektoit oikeat yritykset ja pysyt mukana hänen liikkeissään Alman uutismedioiden, varmistetun päättäjädatan, yrityskauppatietojen, työpaikkailmoitusten ja viranomaislähteiden avulla. Varmistetun tiedon avulla pystyt nopeasti reagoimaan yrityksissä tapahtuviin muutoksiin.

Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse mm. tekemällä tilinpäätösanalyysekä. Emme crawlaa botilla jokaista tietoa netistä vaan datamme ovat varmistettua. Dataamme yhdistää luotettavuus ja tieto alkuperästä.

2000muutosta päivässä yritystietokannassamme
500päättäjän tiedot päivittyvät joka päivä
yli 275 000todellisen päättäjän tiedot ovat päivityksen piirissä

Suomen kattavin ja uniikein päättäjätieto

Palvelumme sisältävät Suomen kattavimman ja tarkimman päättäjädatan. Alman päättäjätiedosta tekee uniikkia validoitu päättäjätieto, jonka keräämisestä ja jalostamisesta vastaa asiaan erikoistunut data collection -tiimi. Päivitämme yhteystietoja mm. soittamalla, joilloin saamme yrityksien todellisten päättäjien yhteystiedot ja heidän vastuualueet. Näin asiakkaanamme tiedät aina kuka yrityksessä vastaa tietystä asiasta.

Päättäjätietoihin kerätään titteli, vastuualue, nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Tietokannassamme päivityksen piirissä on yli 275 000 päättäjän tiedot.

Tutustu myynnille ja markkinoinnille tarkoitettuihin tuotteisiin

Analysaattori

Analysaattori

Analysaattorista saat näet tarkasteltavan yrityksen kehityksen, päättäjien yhteystiedot, uusimmat uutiset ja paljon muuta. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Analysaattorissa voit luoda myynnille soittolistoja, tarkkailla prospekteja ja luoda yritysvahteja, jolloin kriteerit täyttävästä yrityksestä tulee sinulle heti ilmoitus.

Tietohuoltoratkaisut

Tietohuolto

Tietohuollolla tarkoitetaan CRM-järjestelmässä olevien asiakastietojen jatkuvaa, automaattista päivitystä. Tietohuollon avulla asiakasrekisterin päivitys, rikastaminen ja ylläpito on helppoa ja se auttaa säilyttämään asiakasrekisterin arvon.

kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.

Alman datan menestystekijät

  • jatkuva, läpinäkyvä ja systemaattinen tiedonkeruuprosessi, luotettava ja tunnettu toimija
  • oikein tuotettua ja säilytettyä dataa, meillä on aina oikeudet tietoon, jota tarjoamme
  • saatavilla kaikki suomalaiset yritykset ja muut kaupallisesti relevantit yhteisöt
  • uniikit tietosisällöt: oikaistut tilinpäätöstiedot, varmistettua tietoa suoraan yrityksistä ja niiden päättäjiltä, journalistinen sisältö
  • tekninen varmuus ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  • Alma Media -yhteyden ansiosta jatkuvasti laajenevat tietosisällöt.
Alma Talentin henkilöstön valokuvia white boardilla

Löysitkö kaiken etsimäsi vai jäikö vielä kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinut oikean tiedon äärelle.

Kiinnostuitko? Olemme mielellämme yhteydessä.