Analysaattori

Analysaattori - uniikkia yritysdataa yritysten analysointiin ja prospektointiin

Yli 2.7 miljoonan yrityksen ja yli 280 000 todellisen päättäjän tiedot yhteystietoineen - tutki ja analysoi yrityksiä sekä tavoita niiden todelliset päättäjät.

Analysaattori kokoaa yritystiedot samaan palveluun

Analysaattori on palvelu, josta saadaan olennaiset yritystiedot niin myynnin kuin johdon ja talouden tarpeisiin. Analysaattori kokoaa yrityksistä olevat tiedot, uutiset, signaalit ja päättävät henkilöt yhteen palveluun. Uniikin datamme avulla tunnet asiakkaat, kilpailijat ja prospektit, sekä seuraat heidän liikkeitään yritysseurannan avulla.

Analysaattorin kovinta ydintä on data. Kattavat ja pitkäaikaiset yhteydet virallisiin tiedontuottajiin takaavat tiedon oikeellisuuden. Virallisten tietolähteiden lisäksi keräämme ja jalostamme dataa myös itse, kuten muodostamme riskianalyysejä ja tilinpäätösanalyysejä.

Analysaattorin hyödyt

Tutustu Analysaattoriin

Yli 2.7 miljoonanSuomalaisen yrityksen tiedot
2000muutosta päivässä yritystietokannassamme
Yli 280 000todellisen päättäjän tiedot ovat päivityksen piirissä

5 hyvää syytä ottaa Analysaattori käyttöön

  1. Markkinoiden laadukkain päättäjätieto. Keräämme päättäjätietoja, vastuualueita ja yhteystietoja puhelimitse kontaktoimalla yrityksiä.
  2. Uniikit tietolähteet. Pelkästään Alma bisnesmedioiden tuottama uutissisältö on sellaista, jota et muista työkaluista saa. Analysaattorissa pääset kiinni myös maksumuurin takana olevaan uutissisältöön.
  3. Nopealla silmäyksellä kaikki olennainen tieto yrityksistä. Säästä aikaa tiedon hankinnassa.
  4. Ryhmät ja niiden seuranta. Muodosta ryhmiä esimerkiksi tärkeimmistä asiakkaistasi, prospekteistasi tai kilpailijoistasi ja vertaile ryhmiä keskenään.
  5. Muutossignaalit. Kun sinua kiinnostavissa yrityksissä tapahtuu jokin merkittävä muutos, Analysaattori kertoo siitä sinulle.

Klikkaa ja lue asiakkaidemme kokemuksia

Uniikit datalähteet

Analysaattorissa viralliset yritystiedot, yritysten tarkastetut päättäjätiedot, oikaistut tilinpäätöstiedot ja pitkät aikasarjat, Alman uutissisällöt sekä signaalidata muodostavat kokonaisuuden, jollaista et muualta saa. Datan laatu, luotettavuus ja vastuullisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä arvoja. Validoimme ja jalostamme dataa jatkuvasti, jotta asiakkaillamme olisi käytössään aina

Yrityksiä kontaktoimalla kerättyä päättäjädataa - yli 280 000 todellisen päättäjän tiedot

Meiltä löytyy Suomen kattavin päättäjädata, sillä keräämme päätöksentekijöiden tietoja kontaktoimalla yrityksiä. Päättäjätietoihin kerätään titteli, vastuualue, nimi, puhelinnumero ja sähköposti. Tietokannassamme päivityksen piirissä on yli 280 000 todellisen päättäjän tiedot. Asiakkaanamme tiedät aina, kuka yrityksessä vastaa tietystä osa-alueesta.

Lataa yritystietoja rajattomasti omaan käyttöön

Analysaattorin kautta voit ladata rajattomasti yrityksen tietoja itsellesi omaan käyttöön. Excel-tiedosto voi sisältää mm. yrityksen perus-, tilinpäätös- ja päättäjien tiedot. Näin voit hyödyntää yritystietoja haluamassasi järjestelmässä ja tehdä pidemmälle vietyjä analyysejä.

Yritys- ja päättäjädata myös CRM-järjestelmään

Yrity- ja päättäjädata on mahdollista saada myös suoraan rajanpinnan kautta CRM-järjestelmään. Rajapinnan kautta voi tuoda suoraan oikeat yrityksien ja päättäjien tiedot CRM-järjestelmään ja asettaa ne päivittymään automaattisesti muutoksien tapahtuessa.

Meillä on valmiit pluginit olemassa seuraaviin järjestelmiin

  • HubSpot
  • Dynamics 365
  • Salesforce
Kiinnostuitko? Varaa esittely suoraan asiantuntijamme kalenterista

Varaa esittely ja kysy lisää