Tunne asiakkaasi

Täytä KYC-prosessin velvoitteet

KYC (Know Your Customer) on prosessi, jota käytetään asiakkaiden henkilöllisyyden varmistamiseen ja heidän riskiprofiilinsa arvioimiseen, erityisesti rahoitussektorilla. Tämä prosessi on osa laajempia rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämiseen tähtääviä toimia. Almalla on palvelut KYC-prosessin vaatimusten hoitamiseen.

Riittääkö aikasi kaiken analysointiin? Lue, mitä et tiennyt KYC-prosessin automatisoinnista!

KYC prosessi vaatii analytiikkaa, ja sen manuaalinen toteuttaminen suurten asiakasmäärien kohdalla on hidasta ja kusta

Riskienhallinta

Seuraa markkinoita ja yrityksiä

Hyödynnä valmiiksi pureskeltua, luotettavaa ja tuoretta dataa kumppaneiden ja toimittajien arvioinnissa sekä kilpailija- ja markkinaseurannassa. Saat yhdessä palvelussa oikaistua tilinpäätösdataa, pitkät aikasarjat, viralliset yritysten taustatiedot, yritysluokitukset ja paljon muuta parempien liiketoimintapäätösten tueksi.

Tehoa yritysten taustojen selvittämiseen

Yrityshaku on erittäin monipuolinen yritystietopalvelu, joka sisältää kaikkien suomalaisten aktiivisten ja jo lakanneiden yritystiedot. Kattavien perustietojen lisäksi Yrityshausta saa kaikki viralliset yritysasiakirjat, kuten kaupparekisterin asiakirjat ja tilinpäätökset.

Asiakkaan taustojen tunteminen (KYC)

Tehostettu asiakkaan tuntemisvelvoite (KYC) koskee useita eri toimialoja. Tunne asiakkaasi taustat osana KYC-prosessia ja selvitä hänen poliittinen vaikutusvaltaisuutensa ja valvontalistakytkökset PEP- ja pakotelistakyselyn avulla.

Ajantasainen lainsäädäntö velvoitteiden noudattamiseen

Kun työssä kohtaamasi valintatilanteet edellyttävät lainsäädäntöön pohjaavaa ymmärrystä, tietolähteidesi on oltava luotettavia. Joka arkipäivä päivittyvä lakihakupalvelu, jatkuvasti uutuusteoksilla täydentyvä oikeuskirjallisuuden valikoima - diginä ja painettuna - sekä juridiset koulutukset tarjoavat työhösi olennaisen tiedon vaivattomasti.

Työprosessien tehostaminen

Kaikki tarvittava tieto kiinteistö-ja huoneistokaupan tietotarpeisiin

Asumisen data ja kiinteistötietopalvelut mahdollistavat kiinteistöalan ammattilaisille onnistumisen omassa työssään digitaalisilla palveluilla ja oikea-aikaisella datalla.

Sujuvoita rahanpesulain velvoitteiden noudattamista

DOKS on työkalu rahanpesulain velvoitteiden ammattimaiseen hoitoon ja uuden asiakassuhteen vastuulliseen perustamiseen. Se säästää työaikaa ja sujuvoittaa asiakassuhteen perustamiseen liittyviä rutiinitoimenpiteitä.