Menestyjät ja Kestomenestyjät sertifikaatit

Kauppalehti Menestyjät

Menestys on parasta markkinointia yritykselle. Tilaamalla yrityksellesi Menestyjä-merkin, viestit sidosryhmillesi olevasi luotettava ja osaava liikekumppani. Menestyjä-merkki on myös näkyvä tunnustus hyvin tehdystä työstä yrityksen henkilöstölle.

Menestyjä-sertifikaatti tuo monenlaisia hyötyjä lii­ke­toi­min­nal­le

Menestyjä-paketin hankkineet yritykset kertovat Menestyjä-sertifikaatin lisänneen mielenkiintoa yritystään kohtaan. Menestyjä-sertifikaatti on lisännyt yritysten uskottavuutta ja tuonut yrityksiä esiin positiivisessa valossa. Menestyjien saama näkyvyys Kauppalehdessä on huomattava etu, joka on syventänyt yritysten luotettavuutta ja kiinnostavuutta yhteistyökumppanina. Kukapa ei haluaisi tehdä yhteistyötä menestyvän yrityksen kanssa?

Hankkimalla Menestyjä-paketin:

 1. Lujitat yrityksesi uskottavuutta ja luotettavuutta.
 2. Saat neuvotteluvoimaa ja erottaudut kilpailijoistasi.
 3. Lisäät positiivista mielikuvaa yrityksestäsi.
 4. Annat tunnustusta hyvästä työstä omalle henkilöstöllesi.
 5. Saat näkyvyyttä Kauppalehdessä ja muissa Alma Median kanavissa.
 6. Hankit tukea myyntiin ja markkinointiin.

Näkyvyyttä sekä konkreettisia hyötyjä myyntiin ja markkinointiin

Menestyjä-merkki hyödyttää myyntiä ja markkinointia
Kolme neljästä Menestyjä-paketin hankkineesta yrityksestä kertoo saaneensa hyötyjä Menestyjä-merkistä myynnissä ja markkinoinnissa. Menestyjä-merkki on pantu merkille muun muassa tarjouksissa, sähköpostien allekirjoituksissa, myyntimateriaaleissa ja rekrytointi-ilmoituksissa.

Menestyjä-yritykset näkyvät Kauppalehdessä
Menestyjä-paketin hankkineet yritykset näkyvät Kauppalehdessä sekä monissa muissa Alma Median kanavissa. Tämän lisäksi Menestyjä-paketti sisältää valmiita materiaaleja, joiden avulla menestyksestä viestiminen yrityksen omissa kanavissa käy helposti.

Tilaamalla Menestyjät-paketin saat kaiken tämän:

 1. Menestyjä-sertifikaatin pdf:nä.
 2. Linkitettävän Menestyjä-merkin yrityksen verkkosivuille sekä painokelpoisen Menestyjä-merkin omiin painotuotteisiin.
 3. Valmiita kuvia ja tekstejä, joilla kertoa yrityksesi menestyksestä.
 4. Tilinpäätösanalyysin, joka kertoo yrityksesi taloudellisesta tilasta ja kehityksestä.
 5. Menestyjä-merkin Kauppalehti.fi:n ja Tietopalveluiden yrityshakuihin yrityskohtaiselle osumasivulle.
 6. Yrityksen Menestyjä-tähdet näkyviin Googlen hakutuloksiin (lisää yrityksen hakukonelöydettävyyttä).
 7. Näkyvyyden Kauppalehden välissä ilmestyvään Menestyjät-listaukseen.

Liity osaksi arvostettua Menestyjien joukkoa!

Menestyjä-sertifikaatin ostaja kuuluu arvostettuun Menestyjä-joukkoon, josta myös viestitään näkyvästi ympäri vuoden Alman Median eri medioissa. Hyvän kumppanin tunnistaminen vaatii aikaa ja asiantuntemusta, mutta Menestyjä-merkistä sen tunnistaa hetkessä. Liity nyt Menestyjien joukkoon ja tilaa Menestyjä-paketti yrityksesi käyttöön. Menestyjä-paketin hinta on 495 € + alv.

Oletko yksi Kes­to­me­nes­ty­jis­tä?

Yritykset, jotka ovat saaneet Alma Talentin Menestyjäluokituksessa vähintään 2 vuotta peräkkäin yli 50 pistettä, ovat oikeutettuja tilaamaan yritykselleen näyttävän Kestomenestyjä-merkin. Kestomenestyjä-paketti on sisällöltään yhteneväinen Menestyjä-paketin kanssa, mutta tämän lisäksi Kestomenestyjät saavat korostetun näkyvyyden Menestyjä-listauksessa sekä näkyvyyden kauppalehti.fi:n Menestyjä-bannerissa. Yli 10 vuotta putkeen Menestyneille yrityksille Kestomenestyjä-sertifikaatti toimitetaan kehystettynä.

Kestomenestyjä-paketin hinta alkaen 595 € + alv. Jos olet epävarma, kuinka monta vuotta peräkkäin yrityksesi on ollut Menestyjä, ota meihin yhteyttä.

Menestyjä-yritykset kertovat

Menestyjä-paketin tilaus