Menestyjät ja Kestomenestyjät sertifikaatit

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatti - näkyvä tunnustus hyvin tehdystä työstä

Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatin ansainnut yritys on tunnustetusti parempi kumppani. Vain 8% osakeyhtiöistä saavuttaa Menestyjä-sertifikaatin.

Menestyjä-yritys kuuluu suomalaisten yritysten valiojoukkoon

Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin yritystietokannassamme ja oman toimialansa yrityksiin. Lue lisää menestyjät-listauksen kriteereistä.

Menestyjä-yrityksen taloudellista tilaa mitataan kuudella eri osa-alueella: 

  • kasvu 
  • kannattavuus 
  • tulos
  • maksuvalmius 
  • vakavaraisuus 
  • riskinsietokyky

Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatin voivat tilata käyttöönsä yritykset, jotka saavat Alma Talentin Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Selvitä oman yrityksesi pistemäärä Kauppalehden Menestyjät-listalta.

Kauppalehden Menestyjä-paketti - hinta 495 € + alv.

Menestyjä-paketin mukana saat monipuolisia näkyvyyselementtejä, joiden avulla voit kertoa yrityksen menestyksestä monikanavaisesti. Lisäksi saat arvokasta analysoitua tietoa yrityksesi menestystekijöistä ja siitä, missä kenties on vielä kasvunvaraa tai kehitettävää kilpailijoihisi nähden.

Kestomenestyjä-sertifikaatti - hinta alkaen 595 € + alv.

Yritykset, jotka ovat täyttäneet Menestyjä-sertifikaatin kriteerit, ovat oikeutettuja tilaamaan yritykselleen näyttävän Kestomenestyjä-merkin. Menestyjä-paketin lisäksi saa korostetun näkyvyyden Menestyjä-listauksessa sekä näkyvyyden Kauppalehti.fi:n Menestyjä-bannerissa. Yli 10 vuoden Kestomenestyjä-sertifikaatti toimitetaan painettuna ja kehystettynä.

Pienyritys-sertifikaatti pienille menestyjille - hinta 395 € + alv.

Pienyritykset-sertifikaatti on 200-500 tuhatta euroa liikevaihtoa tekeville yrityksille, minkä avulla voi todistaa olevansa kokoluokkansa parhaimmistoa. Sertifikaattia voi hyödyntää oman näkyvyyden tukena ja sen avulla voi tuoda itseään esille sertifioituna toimijana. Vain 6 % pienistä yrityksistä saavuttaa Pienyritykset-sertifikaatin.

Sertifikaattipakettien sisältö

Menestyjäfaktaa

  • Vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä yltää Menestyjä-yritysten joukkoon.
  • Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä.
  • Menestyjäluokitus on markkinoiden ainoa luokitus, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan.
  • Menestyjä-yrityksille yhteistä on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.

Usein kysytyt kysymykset - Menestyjät

Sinua saattaisi kiinnostaa

Menestyjä-paketin tilaus