Edut oikkareille

Oikeustieteen opiskelijoiden edut

Tarjoamme oikeustieteen opiskelijalle luotettavaa ja aina ajantasaista tietoa opintoihin. Digitaaliset sisältöpalvelumme Verkkokirjahylly ja Suomen Laki -hakupalvelu ovat käytössäsi veloituksetta oppilaitoksesi tarjoamina. Lisäksi saat 40% hintaedun kaikesta kustantamastamme kirjallisuudesta.

Opastettu kierros: Suomen LakiOpastettu kierros: Verkkokirjahylly

Alman laajat juridiikan palvelut oikeustieteen opiskelijalle

Suomen Laki -hakupalvelusta saat aina ajantasaisen lainsäädännön, oikeuskäytännön ja esityöt. Monipuoliset hakuominaisuudet ja Aikakone helpottavat tiedonhakua.  

Verkkokirjahyllystä löytyvät tenttikirjasi diginä sekä jatkuvasti päivittyvä oikeuskirjallisuus.

Palvelumme ovat käytettävissäsi veloituksetta yliopistosi verkossa. Kysy lisää opiskelijakirjastostasi! 

Henkilökohtaisia tunnuksia käyttämällä kaikki hyödyt palveluista

Jos haluat hyödyntää Verkkokirjahyllyn muistiinpanotoimintoa tai kerätä Suomen Laki -hakupalvelussa dokumentteja Omaan salkkuun, luo henkilökohtaiset tunnukset palveluun.

Siirry osoitteeseen verkkokirjahylly.almatalent.fi tai suomenlaki.almatalent.fi. Avaa sivun oikeassa yläkulmassa oleva kirjautumisvalikko. Valitse avautuvasta ikkunasta “Luo tunnus” ja etene ohjeiden mukaan. Käytä tilin luomiseen oppilaitoksesi sinulle tarjoamaa sähköpostiosoitetta. 

Lisää ohjeita ja vinkkejä palveluiden käyttöön saat opiskelijan e-aineistojen esittely- ja ohjesivulta.

Opiskelijan e-aineisto-ohjeet
Sinustako kirjailija?

Vinkit tehokkaaseen tiedonhakuun

Digikirjat aina saatavilla, kätevästi hyödynnettävissä 
Minun ei tarvitse pohtia, onko kurssi- tai tenttikirjoja vapaana kirjastossa – saati kantaa niitä mukanani – kun kirjat ovat käytettävissäni Verkkokirjahyllyssä. Voin pitää useita teoksia auki eri selainikkunoissa: iso apu erityisesti tenttitilanteen aikapaineessa. Selkeät sisällysluettelot tekstin vieressä näyttävät missä liikun ja tukevat lukusuunnitelman tekoa.

Hetkessä oikean tiedon äärelle 
Verkkokirjahyllyn hakutoiminto tuo valtavasti hyötyjä: löydän minulle relevantin tiedon selailematta kirjoja kannesta kanteen ja hahmotan esimerkiksi esseetä tai seminaarityötä tehdessäni tietystä aihepiiristä löytyvän tiedon palvelun koko kirjavalikoimasta. Suomen Laki -hakupalvelusta löydän tehokkaan haun avulla soveltuvat säädökset, lainkohdat ja oikeuskäytännön. Verkkokirjahyllyn teokset ja Suomen Laki -hakupalvelu on kattavasti linkitetty keskenään: tekstissä mainitun säännöksen, oikeustapauksen tai kirjallisuuslähteen saa vilkaistua heti läpi.

Muutos ja historiatieto ulottuvillani 
Suomen Laki -hakupalvelussa hyödynnän säädöksen alusta löytyviä historiatietoja, joista voin tarkistaa mahdolliset säädösmuutokset lakikirjatenttejä varten. Myös palvelun Aikakone näyttää minulle säädöksen siinä muodossa, kuin se on ollut valitsemanani ajanhetkenä. 

Shop Alma Talent

Alma Talent Shop - opiskelijan kirjakauppa

Alma Talent Shopin valikoimaan kuuluvat aidot ja alkuperäiset Suomen Laki -kirjat, laaja kattaus kirjallisuutta eri oikeudenaloilta sekä monipuoliset ammatti- ja bisneskirjat. Oikeustieteen opiskelijana saat 40 % alennuksen koko valikoimastamme oman oppilaitoksesi etukoodilla, joka syötetään ostoskorissa. Etukoodi on jäsenetu, jonka saat omalta ainejärjestöltäsi.

Tilaa uutiskirje

Juristikirje tuntee suomalaisen juristin!

Maksuton Juristikirje tarjoaa joka toinen keskiviikko asiantuntijahaastatteluja sekä juttuja juridiikan ilmiöistä ja ihmisistä.