Koulutukset ja seminaarit

Juristiliiton Koulutus - laaja tarjonta juridiikan koulutuksia

Päivitä osaamisesi – osallistujistamme 98 % suosittelisi seminaarejamme myös kollegoilleen. Tuotamme vuosittain lähes 150 Juristiliiton Koulutuksen seminaaria juridiikan eri osa-alueilta.

Tutustu koulutustarjontaan

Seminaareissamme alan kokeneimmat asiantuntijat tarjoavat syvällistä ja ajankohtaista tietoa juridiikan eri aihealueista tukien ammatillista kehitystäsi.

Asiakastyytyväisyytemme 4,6/5 heijastaa sitoutumistamme laatuun ja erinomaiseen asiakaskokemukseen. Asiakaspalvelumme on aina seminaaripaikalla varmistamassa sujuvan päivän.

Tule mukaan oppimaan, verkostoitumaan ja kehittämään ammattitaitoasi!

Juristiliiton Koulutus – tarjonta

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Järjestämme vuosittain lähes 150 Juristiliiton Koulutuksen seminaaria juridiikan eri aihealueilta.

Aiheinamme ovat mm.

  • ICT ja tietosuoja
  • julkisoikeus
  • perhe- ja perintöoikeus
  • rikos- ja prosessioikeus
  • sopimusoikeus
  • työoikeus
  • ympäristö, asuminen ja rakentaminen.  

Aihe- ja puhujavalinnoissa sekä sisällöissä huomioidaan eri toimijoiden näkökulmat – lainsäätäjän tavoitetta ja tarkoitusta unohtamatta.  

Miksi osallistua koulutuksiin?

Seminaarimme tarjoavat erinomaiset valmiudet käytännön työhön ja ne soveltuvat juridiikkaa työssään tarvitseville asiantuntijoille. 

Arvioi ja ratkaise esille tulevia oikeudellisia asioita laajasti eri näkökulmista. Voit osallistua etänä tai läsnä. Etäosallistujana kuulet ja näet kouluttajan ja materiaalit sekä voit osallistua keskusteluun.  

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle kysymyksiä?

Jätä yhteydenottopyyntö, kerromme sinulle mielellämme lisää juridiikan koulutuksistamme.

Sinua saattaisi kiinnostaa

Kysy lisää Juristiliiton Koulutuksista