Yritysten päättäjätiedot suoraan yrityksiltä kerättynä

06.05.2024 14:47

B2B-sektorilla oikean yhteyshenkilön tavoittaminen voi olla haastavaa, sillä ajantasaiset tiedot ovat usein hajanaisia ja vaikeasti saavutettavia. Myyntiä ja markkinointia varten keräämme ja päivitämme jatkuvasti päättäjätietoja, ja meillä on yli 280 000 todellisen päätöksentekijän tiedot yhteystietoineen.

yli 280 000päätöksentekijän tiedot ovat päivityksen piirissä
500päättäjän tiedot päivittyvät joka päivä
18 000uutta päättäjää vuosittain

Yrityksen päättäjätiedot suoraan yritykseltä kerättynä

Keräämme päättäjätietoja vain virallisista lähteistä tai keräämme niitä itse suoraan yrityksiltä. Useasti tietoja kerätään internetistä, jolloin ei tiedetä, mistä asioista henkilö todella päättää vai päättääkö ollenkaan. Keräämme ainoastaan yrityksien päättäjien tietoja ja näin olet varma, että viestisi saavuttaa oikean henkilön.

Päättäjätietoja saamme viranomaislähteistä, kuten kaupparekisteristä, josta saamme toimitusjohtajien tiedot, mutta uniikiksi datamme tekevät Data Collection -tiimimme, jotka kontaktoivat yrityksiä suoraan puhelimitse. Näin saamme tietoja, joita ei muualla ole saatavilla.

”Yritysten tietoja käydään läpi systemaattisetsi ja reagoimme nopeasti asiakkaiden palautteeseen, jos esimerkiksi pyydetään joidenkin tietojen päivittämistä”, kertoo tiimipäällikkö Marja Harb

Keräämme mm. seuraavia tietoja päätöksentekijöistä

  • nimi
  • titteli
  • puhelinnumero
  • sähköposti
  • vastuualue yrityksessä
  • toimipaikka

Vastuualue kertoo, mistä päättäjät päättävät

Keräämme ja ylläpidämme tietoja päätöksentekijöiden vastuualueista. Titteli voi olla epämääräinen vastuualueen osalta, sillä esimerkiksi projektipäällikkö voi olla vastuussa monesta eri asiasta.

Järjestelmästämme löytyy yli 50 vastuualuetta, joten se antaa kattavan kuvan päätöksentekijöiden vastuista.

Tutustu päättäjädataa sisältäviin palveluihin:

kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku - muodosta päättäjistä listoja markkinointia varten

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.

Analysaattori - yritysdata ja päättäjät samasta palvelusta

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa. Analysaattori soveltuu yritys- ja talousjohdolle sekä B2B-myyntiorganisaatiolle.

Tietohuoltoratkaisut - automatisoi asiakasrekisterin päivitys

Tietohuollolla tarkoitetaan CRM-järjestelmässä olevien asiakastietojen jatkuvaa, automaattista päivitystä. Tietohuollon avulla asiakasrekisterin päivitys, rikastaminen ja ylläpito on helppoa ja se auttaa säilyttämään asiakasrekisterin arvon.

Aiheeseen liittyvää