Daniela Koli

Alma Insights – Oikea tieto oikeaan aikaan

28.05.2024 13:30

Entisen Alma Talentin tietopalvelut ja juridiikan sisältöpalvelut muodostavat jatkossa palvelukokonaisuuden uuden Alma Insights -brändin alla. Brändiuudistus kuvastaa muutosta siitä, miten lähestymme tiedon jalostamista: luomme palveluita, jotka eivät ainoastaan sisällä tietoa, vaan muokkaamme sitä aktiivisesti asiakkaidemme liiketoiminnan hyödyksi – tarjoten heille oivalluksia ja ennusteita, jotka ovat todellisia kilpailuetuja dynaamisessa markkinaympäristössä.

Yli sadan asiantuntijan voimin Alma Insightsin ykkösprioriteetti on tarjota asiakkailleen korkealaatuisia palveluita. “Nopeasti muuttuvassa maailmassa kykymme reagoida asiakkaiden tarpeisiin on avainasemassa. Rohkeus kokeilla uutta ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita on toimintamme ytimessä”, kertoo Alma Insights -liiketoiminnan johtaja Daniela Koli.

Tuottamalla oivalluksia ja ennusteita, Alma Insights avaa asiakkailleen ovia kasvumahdollisuuksiin ja varoittaa liiketoiminnallisista riskeistä. Tämä parantaa asiakasyritysten suorituskykyä ja nopeuttaa päätöksentekoa. Automaation avulla vähennämme manuaalista työtä, mikä vapauttaa asiakkaillemme arvokasta aikaa keskittyä ydintoimintoihinsa.

Tavoitteenamme on olla ensisijainen valinta yrityksille, jotka etsivät älykkäitä oivalluksia liiketoiminnan, juridiikan tai kiinteistöjen aloilla. Tukeaksemme compliance-velvoitteiden noudattamista, autamme asiakkaitamme pysymään ajan tasalla jatkuvasti kasvavassa sääntelyssä.

Edistämme dataohjattua liiketoimintaa ja teemme tiedon käytöstä helppoa. Emme hukuta asiakkaitamme turhaan tietoon, vaan keskitymme oleelliseen. ”Oikein tuotettu, säilytetty ja käytetty tieto on sekä meidän että asiakkaidemme liiketoiminnan tukipilari ja riskien vähentäjä. Meillä on aina oikeudet tarjoamaamme tietoon, ja noudatamme korkeimpia standardeja varmistaaksemme sen laadun ja luotettavuuden.”, Koli jatkaa.

Alma Insights -tuoteperhe ja koko­nais­val­tai­nen asiakaskokemus datatarpeisiin

Alma Insights -palvelukokonaisuus koostuu analysoidusta yritys- ja päättäjädatasta, älykkäistä ja monipuolisista kiinteistötietopalveluista sekä ajantasaisesta lainsäädäntötiedosta ja muista juridisista sisällöistä. Integroimme tämän tiedon asiakkaidemme työkaluihin ja prosesseihin, jotta se tukee heidän päivittäistä toimintaansa.

Business Insights -palvelukokonaisuus tarjoaa olennaista yritys- ja päättäjätietoa liiketoiminnan eri vaiheisiin juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Keräämme dataa kymmenistä eri lähteistä ja jalostamme sen asiakkaiden tarpeisiin sopivaksi.

Property Insights -palvelukokonaisuus tarjoaa kattavaa ja luotettavaa tietoa kiinteistöalan ammattilaisille. Kun asiakas tutustuu uuteen kohteeseen, alueeseen tai asiakkaaseen, monipuoliset datalähteet ja sujuva tiedonhaku ovat kriittisiä menestystekijöitä.

Legal Insights -palvelukokonaisuus auttaa asiakkaitamme täyttämään lainsäädännön asettamat velvoitteet. Työtehtävissä, jotka vaativat lainsäädäntöön perustuvaa ymmärrystä, on tärkeää, että tietolähteet ovat aina ajantasaisia, luotettavia ja asiantuntijoiden tuottamia.

Olemme kasvattaneet tuoteperhettä compliance työkaluihin, koska haluamme mahdollistaa asiakkaillemme tehokkaat työkalut kestävään ja vastuulliseen kasvuun. DOKS® tarjoaa edistykselliset ratkaisut rahanpesulain velvoitteiden hoitoon, pakoteseulontaan sekä compliance-tehtävien suorittamiseen.

Yhdessä nämä palvelukokonaisuudet tarjoavat kattavat ja luotettavat ratkaisut, jotka tukevat asiakkaidemme liiketoimintaa monipuolisesti ja tehokkaasti. Asiakkaat ovat aidosti toimintamme keskiössä. ”Ymmärrämme heidän jatkuvasti muuttuvia tarpeitaan, haastamme heitä uudistumaan ja tuemme heitä toimimaan dataohjatusti ja vastuullisesti”, kertoo Koli.

Organisaatio, kulttuuri ja tulevaisuus

Alma Insightsin menestys perustuu huippuluokan ammattilaisten asiantuntemukseen ja sitoutumiseen. Yrityskulttuurimme on suunniteltu tukemaan heitä kaikin tavoin, jotta voimme yhdessä tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaisia palveluita. Laatustandardimme pysyy korkealla, koska asiakkaamme ansaitsevat vain parasta.

“Työntekijöidemme ammatillinen kehitys ja rohkeus kokeilla uutta ovat meille tärkeitä. Uskomme, että dynaaminen toimintakulttuurimme edistää innovaatiota ja kasvua. Tarjoamme työpaikan, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa viihdymme yhdessä”, kertoo Koli.

Pyrimme siihen, että asiakkaamme eivät vain hyödy palveluistamme, vaan myös menestyvät niiden avulla. Tavoitteenamme on luoda saumattomia ja pitkäkestoisia kumppanuuksia, joissa asiakkaamme voivat luottaa ratkaisulähtöiseen palveluun ja tarpeidensa etusijalle asettamiseen.

“Haluamme rakentaa tulevaisuuden Alma Insightsia, joka viestii selkeästi arvojamme: laatu, vastuullisuus ja rohkeus uudistua. Nämä arvot auttavat meitä erottumaan ja saavuttamaan kestävää menestystä. Laadukkuus, vastuullisuus ja rohkeus uudistua ovat periaatteita, jotka ohjaavat meitä etsimään jatkuvasti uusia ja parempia toimintatapoja”, Koli tiivistää.

Näiden periaatteiden avulla Alma Insights rakentaa tulevaisuutta, josta voimme kaikki olla ylpeitä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan palveluita, jotka eivät ainoastaan vastaa asiakkaidemme tarpeisiin, vaan myös edistävät heidän liiketoimintaansa ja auttavat heitä saavuttamaan kasvua.

Tutustu lisää palvelukokonaisuuteen

Aiheeseen liittyvää