Suomen Laki -kansikuva

Alma Insights on solminut yh­teis­työ­kump­pa­nuu­den ruotsalaisen legal tech startup-yhtiö Leyan kanssa 

20.06.2024 14:03

Alma Insights ja Leya aloittavat yhteistyön. Osana tätä yhteistyötä Suomen Laki -palvelun laaja juridiikan sisältö integroidaan Leyan tekoälypohjaiseen alustaan.

”Yhteistyömme Leyan kanssa on hieno tilaisuus tuoda Suomen Laki -sisältömme alustalle, josta juristien on luontevaa etsiä oikeudellista tietoa. Juridiikan sisältömme ovat olennainen osa juristien päivittäistä käytännön työtä, ja olemmekin innoissamme voidessamme integroida sisällöt entistä syvemmälle asiakkaidemme prosesseihin niitä entisestään tehostaen. Olemme iloisia voidessamme tarjota ajantasaista lainsäädäntöä osana Leya-palvelua, ja näemme tämän erinomaisena mahdollisuutena kehittää palveluitamme ja parantaa asiakaskokemusta, kun saamme lisää tietoa siitä, miten sisältöjämme käytetään.”

Maria Ampiala, liiketoimintajohtaja, Alma Insights.  

”Tämä on merkittävä avaus lisäarvon luomisessa asiakkaillemme Suomessa. Olemme motivoituneita lähtemään tälle matkalle yhdessä Alman kanssa monesta eri syystä, ja erityisesti siksi, että käyttäjäkeskeinen kehittäminen on yhteinen intohimomme.”

 – Maria Sorsimo, Head of Finland, Leya. 

”Olemme tunnistaneet yhteistyön merkityksen johtavien juridiikan sisältö-palveluntarjoajien kanssa kaikilla kansallisilla markkinoilla. Tämä yhteistyö Alman ja Suomen Laki -palvelun kanssa luo synergiaa, joka yhdistää Leyan tekoälypohjaiset ratkaisut Suomen Laki -palvelun rikkaaseen ja kattavaan juridiseen sisältöön. Tällä yhteistyöllä emme ainoastaan paranna alustaamme, vaan rakennamme Alman ja Suomen Laki -palvelun kanssa juridisen tiedonhaun tulevaisuutta Suomessa.”

 – Max Junestrand, Co-founder & CEO, Leya. 

Kun integraatio on valmis, Leyan käyttäjät pääsevät käyttämään kaikkia Suomen Laki -palvelun aineistoja. Tämä mahdollistaa oikeudellisen tiedon tehokkaamman ja sujuvamman hyödyntämisen yhdessä käyttäjäyritysten omien aineistojen kanssa.

Lisätietoja

Max Junestrand Co-founder & CEO,
Leya, +46 76 239 2563, 
max@leya.law

www.leya.law 

Maria Ampiala, liiketoimintajohtaja,
Alma Insights, +358 403 424 608 maria.ampiala@almamedia.fi  

www.almainsights.fi 

Suomen laki -palvelu

Suomen Laki -palvelu

Suomen Laki –hakupalvelu tarjoaa ajantasaisen lainsäädännön, lakien esityöt ja kattavan oikeustapauskokoelman. Suomen Laki -toimitus päivittää palvelua joka arkipäivä varmistaen palvelun ensiluokkaisen ja luotettavan lakitiedon. Suomen Laki –palvelun lisäksi Alma Insights tarjoaa laajimman valikoiman kotimaista juridiikan kirjallisuutta Verkkokirjahylly-palvelussa.

Leya logo

Leya

Leya on tekoälypohjainen alusta, joka on suunniteltu laki- ja asianajotoimistoille, lakiosastoille sekä muille juridiikan ammattilaisille. Leyan alustalla juristit voivat automatisoida prosessejaan ja työtehtäviään sekä hyödyntää julkisia oikeudellisia lähteitä, omia asiakirjojaan ja muuta aineistoa.

Kirjoittaja Juridiikan ja talouden uutiskirjeen toimitus