Tietojen käsittely

Käsittelemme lomakkeella annettuja tietoja vain pyynnön toteuttamista varten.

Lomakkeella pyydettyjen tietojen tarkoituksena ei ole kerätä tietosuojaoikeuksiaan käyttävästä henkilöstä lisää tietoa, vaan pyrkiä erottamaan henkilö muista, mahdollisesti saman nimisistä henkilöistä.

Kaikkia tietopyyntölomakkeella pyydettyjä tietoja ei ole pakko toimittaa, mutta tällöin emme välttämättä kykene yksilöimään henkilöä riittävällä tarkkuudella ja toteutamme tietopyynnön vain annettujen tietojen perusteella. Jos emme ei voi riittävästi varmistua siitä, että tiedot koskevat oikeaa henkilöä, ei pyyntöä voida käsitellä.

Koska tietopyynnössä annettuja tietoja käsitellään vain pyynnön suorittamiseksi, ei pyyntöä voi hyödyntää omien tietojen muuttamista/päivittämistä varten. Muutosten osalta ole yhteydessä osoitteeseen yritysdata@almatalent.fi.

Tietoja joita tarvitsemme osoittaaksemme, että olemme toteuttaneet pyynnöt tietosuojalainsäädännön mukaisesti, säilytämme tarpeen mukaan, kuitenkin enintään 10 vuoden ajan. Näihin sisältyvät mm. tietopyyntölomakkeella toimitetut, sekä asiaan liittyvissä tiedusteluissa ja vastauksissa annetut tiedot.

Lisätietoja tietopyyntöjen käsittelystä Alma Median yleisen tietosuojakuvauksen osiossa ”Millaisia vaikutusmahdollisuuksia rekisteröidyllä on?”.

Mikäli sinulla on kysymyksiä Alma Talent palveluihin liittyen, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen tietopalvelut@almatalent.fi.

Mikäli kysymys koskee Alma Media -konsernin tietosuojakuvausta, pyydämme olemaan yhteydessä osoitteeseen: tietosuoja@almamedia.fi tai lähettämään kirjeitse yhteydenoton osoitteeseen: Alma Media Oyj, Tietosuoja/Laki, Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki.