Tietopyyntö

Hen­ki­lö­tie­to­je­si tarkastus tai poisto

Mikäli haluat tarkastaa tai poistaa omat tietosi Alma Talentin Päättäjät-tietokannastamme, luethan alla olevat ohjeet.

Tietojesi poistoa ja markkinointikieltoa ei voida toteuttaa samaan aikaan, sillä tietojen poistamisen jälkeen meillä ei olisi enää tietoa henkilöstä, jolle markkinointikiellon voisimme merkitä, eikä myöskään tietoa hänelle aiemmin merkityistä kielloista.

Mikäli haluat estää markkinointitoimenpiteet jatkossa, suosittelemme kaikkien tietojen poistamisen sijaan markkinointi- ja luovutuskiellon asettamista.

Mikäli poistamme kaikki tietosi, on mahdollista, että ne rekisterin päivityksen yhteydessä ilmestyvät uudelleen joko asiakasrekisteriimme käyttäessäsi joitakin palveluitamme tai markkinointirekisteriimme Alma-konsernin ulkopuolisista rekistereistä, joista tietosi edelleen löytyvät, ilman niihin kohdistuvaa luovutuskieltoa. Ymmärräthän tällöin, että jos olemme aiemmin pyynnöstäsi poistaneet kaikki tietosi, meillä ei myöskään ole tietoa markkinointikiellosta.

Huomaathan, ettei EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen poisto-oikeus koske yritysten julkisia tietoja. Yritysten julkiset tiedot toimitetaan virallisista lähteistä kuten Yritystietojärjestelmä (YTJ) ja Kaupparekisteri.

Myös tiedot yrityksen toimitusjohtajasta ja muista vastuuhenkilöistä ovat julkisia tietoja, eikä niitä tästä syystä ole aiheellista poistaa, mutta tietoihin voidaan lisätä valitsemasi markkinointi- ja luovutuskielto.

Jos haluat tarkastaa tietosi, tee pyyntö tästä.

Jos haluat asettaa markkinointikiellon, tee pyyntö tästä.

Jos haluat tietosi poistettavan, tee pyyntö tästä.

Sinun tulee tehdä tarkistus- tai poistopyyntö itse, etkä voi tehdä sitä toisen henkilön puolesta. Pyrimme käsittelemään pyyntösi yhden kuukauden kuluessa.