Taloushallintoliitto

Ta­lous­hal­lin­to­lii­ton jäsenedut - Alma

Tarjoamme digitaalisia tieto-​ ja sisältöpalveluita, joiden avulla tehostat prosesseja, vauhditat kasvua ja noudatat velvoitteita tehokkaammin. Meiltä löydät virallisia yritysraportteja ja -dataa sekä ajantasaista lainsäädäntötietoa ja muita työssäsi tarvittavia juridisia sisältöjä.

Etumme Taloushallintoliiton jäsenille

Yri­tys­tie­to­pal­ve­lut - tarvitsemasi tieto aina saatavillasi

Tietopalvelut

Tietopalvelut tarjoaa keskitetyn ratkaisun yritysten laaja-alaiseen tiedontarpeeseen. Tietopalveluista saat virallisten rekisterinpitäjien tuottamat asiakirjat ja raportit (Patentti- ja rekisterihallitus, YTJ, Maanmittauslaitos, Tilastokeskus yms.) sekä käytännöllisiä työkaluja työtäsi tehostamaan. Tietopalvelut on oivallinen tietolähde esimerkiksi yritysten ja asiakkaiden tuntemiseen.

Taloushallinnon asiantuntija

Taloushallinnon ja verotuksen ammattitieto

Meiltä saat taloushallinnon ja verotuksen ammattitiedon työhösi, olitpa sitten kirjanpitäjä, talouspäällikkö, veroasiantuntija tai yrittäjä. Teeman päivittyvät hakuteokset ovat työarjen valintatilanteisiin aina ajantasainen tuki, ja laadukkaan ammattikirjallisuuden avulla kehität osaamistasi. Meiltä löydät täsmävalikoiman myös esimerkiksi KLT- ja PHT-asiantuntijan tiedontarpeisiin.

Haluatko lisätietoja eduistasi? Kerromme mielellämme.