Päättäjähaku - löydä oikeat b2b-päättäjät

Tiedämme, että oikeiden päättäjien hakeminen yrityksistä voi olla haastavaa. Päättäjätiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla yleisissä rekistereissä tai oikeaa päättäjää on hankala tunnistaa. Tittelitkään eivät monesti kerro, mikä on päättäjän vastuualue. Almalla olemme tunnistaneet tämän ja panostaneet päättäjähakuun.

Löydä päättäjät Alman uniikilla päättäjädatalla

Uniikki yritystietokantamme sisältää tarkastettua tietoa suomalaisista yrityksistä ja yritysten päättäjistä. Keräämme yrityksien päättäjien vastuualueet, sähköpostit ja puhelinnumerot. Ajantasaisin ja tarkin tieto saadaan puhelintarkistusten kautta, jota date care -tiimimme hoitaa systemaattisella tiedonkeruuprosessilla. Tietoja täydennetään myös yritysten kotisivuilta, LinkedIn:stä, Googlen hakutuloksista sekä suoraan asiakkailta. 

Jatkuva, läpinäkyvä ja systemaattinen tiedonkeruuprosessi pitää huolen siitä, että tiedot pysyvät aina ajan tasalla.

Myynnin ja markkinoinnin tarkoitukseen meiltä saat päättäjädatan kahdesta eri palvelusta. Analysaattori on prospektointityökalu, johon koostetaan lukuisista eri lähteistä yrityksiä koskevia tietoja. Kohderyhmähausta voit hakea päättäjiä ja heidän yhteystiedot kertalistoina haluamistasi yrityssegmenteistä.

Tutustu tuotteisiimme, josta löydät päättäjädataa

Analysaattori - Alma Talent

Analysaattori

Analysaattorin kovinta ydintä on sieltä löytyvä data. Dataa kerätään useista eri tietolähteistä ja se koostetaan helposti tarkasteltavaan muotoon. Dataa myös jalostetaan esimerkiksi oikaistujen tilinpäätösten muodossa. Analysaattori soveltuu yritys- ja talousjohdolle sekä B2B-myyntiorganisaatiolle.

kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku

Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kontaktoitavien yrityksien sekä päättäjien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Kohderyhmähaku soveltuu tehokkaaseen myynnin ja markkinoinnin kohderyhmien suunnitteluun ja poimintaan telemarkkinointia tai suorapostituksia varten.