Säh­kö­pos­ti­lis­tat myyntiin ja markkinointiin

Tarjoamme ajantasaiset sähköpostilistat yrityksien päättäjistä myynnin ja markkinoinnin kampanjoihin. Voit itse valita Kohderyhmähausta minkälaisia yrityksiä tavoittelet useiden kriteerien mukaan ja poimia oikeat tittelit. 

Kokeile Kohderyhmähakua ja sen rajauskriteereitä

Tavoita oikeat päättäjät - yli 280 000 päättäjän tiedot yrityksiltä kerättynä

Hyödynnä Suomen laadukkainta B2B-päättäjätietokantaa myyntiin ja markkinointiin. Kohderyhmähaku on B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille suunnattu työkalu, jonka avulla kohderyhmien suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa.  Keräämme yritysten päättäjien tiedot suoraan yrityksiltä, joka takaa tiedon oikeellisuuden.

Päättäjätieto suoraan yrityksiltä kerättynä

Keräämme päättäjätiedot suoraan yrityksiltä, jotta varmistumme päättäjien yhteystiedoista ja vastuualueista. Tämä tekee päättäjädatasta Suomen laadukkainta. Löydät yli 280 000 todellisen päättäjän tiedot.

Kohderyhmähaun käyttö on helppoa

Haluttujen päättäjäjoukkojen suunnittelu, rajaus ja lataaminen on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää rajaukseen yrityksen perustietoja kuten sijaintia, toimialaa, yhtiömuotoa tai henkilöstöluokkaa. Lisäksi voit hyödyntää rajauksessa yritysten ajantasaisia taloudellisia tunnuslukuja kuten liikevaihtoa ja sen kasvuprosenttia.

Hinnoittelu

Valitse tarvitsemasi päättäjämäärä eli kiintiö, paljon voit ladata päättäjiä. Sinulla on vuosi aikaa käyttää ostamasi päättäjätiedot. 12 kk:n jakson päättyessä, käyttö jatkuu automaattisesti uudelle kaudelle samalla päättäjämäärällä.

1 000 päättäjän kiintiö - 495 € / vuosi

0,495 per päättäjä

Tarvetta enemmälle? Pyydä räätälöity tarjous

Usein kysyttyä

Tilaa Kohderyhmähaku