kirjasto

Kiinnostavimmat teokset maan johtavalta ammattikirjojen kustantajalta

Johtava am­mat­ti­kir­jal­li­suu­den kustantaja

Alma on maan johtava ammattikirjallisuuden kustantaja erityisesti juridiikan, taloushallinnon ja johtamisen ammattilaisille sekä esihenkilöille suunnatuilla sisällöillään. Teokset ovatkin saaneet useita Kultasulka- ja Ekonomiliiton palkintoja ja ehdokkuuksia.

Toimialasta riippumatta kovan ammattitiedon lisäksi tarvitaan myös ymmärrystä ja näkökulmia niin oman toiminnan kuin työympäristönkin toiminnan kehittämiseen. Monipuolinen tarjontamme eri alojen huippuasiantuntijoilta auttaa ammattilaisia pääsemään seuraavalle tasolle. Juridiikan aihealueita ovat muun muassa julkisoikeus; henkilö, perhe ja perintö; sopimus- ja velkasuhteet; yritys- ja yhteisöoikeus; rahoitus, vakuutus ja verotus sekä työoikeus. Liiketoiminnan aihealueita ovat taloushallinto ja verotus, liiketoiminnan kehittäminen, johtaminen, itsensä kehittäminen ja sijoittaminen.

Tuotteitamme myyvät oman verkkokauppamme lisäksi hyvin varustetut kirjakaupat ja verkkokirjakaupat kautta maan.

Uutishuoneestamme löytyvät lehdistötiedotteet uusimmista kirjoistamme sekä kuvia kirjailijoistamme ja kirjojen kansista.

Yhteydenotot

Sinustako kirjailija?

Sinustako kirjailija?

Oletko juridiikan tai liike-elämän ammattilainen? Haluaisitko jakaa osaamistasi myös muille ja samalla saada näkyvyyttä oman erikoisalasi asiantuntijana? Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä kirjailijoiksi, niin kaikille oikeudenaloille kuin liiketoiminnan eri osa-alueille johtamisesta ja esimiestyöstä markkinointiin ja myyntiin.