Työoikeus- ja HR-asiantuntijan sisällöt

Toimitpa sitten HR-tehtävissä, esihenkilönä tai työoikeusasiantuntijana, meiltä löydät työsuhdeasioiden hallintaan tarvittavan tiedon ammattikirjoina ja -sisältöinä sekä koulutuksina. Kun käytät parhaiden asiantuntijoiden tuottamaa tietoa, voit luottaa oman työsi laatuun.

Mari Mohsen

"Henkilöstö on menestyvälle yhtiöille kaikki kaikessa. 

Osana työelämän murrosta työnantajia haastavat vaatimukset hyvästä johtamisesta, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisesta, vastuullisuudesta, arvoista ja työhyvinvoinnista."

Mari Mohsen, asianajaja, varatuomari

Sisällöt esihenkilö- ja HR-työhön:

Alma Talent Työsuhdetieto -tablet

Työsuhdetieto-sisältökokonaisuus

Työsuhdetieto koostuu alan keskeiset teemat kattavasta Verkkokirjahyllyn digikirjavalikoimasta ja kuudesta päivittyvästä hakuteoksesta sekä lakitietopalvelu Suomen Laista. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Juristiliiton Koulutuksen työoikeusseminaarit

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Seminaarimme yhdistävät juridisten kysymysten tarkastelun ajankohtaisiin ilmiöihin.

Työsuhdetieto - shop.almatalent.fi

Työsuhdetiedon kirjat, shop.almatalent.fi

Kattavin valikoima ajantasaisia kirjoja HR-asiantuntijoille, esihenkilöille ja muille työsuhdetietoa työssään tarvitseville.

Ajankohtaista juuri nyt:

Hybridityö, etätyö ja sairauspoissaolot

Sairaana poissa vai vähän töissä?

Työjärjestelyjen käyttömahdollisuudet erilaisissa tilanteissa on hyvä tunnistaa. Lataa Hybridityö, etätyö ja sai­raus­pois­sao­lot -oppaamme ja selvitä, mitä vaihtoehtoja sairauslomalle voi olla. Opas on ote teoksesta 100 kysymystä sairauspoissaolojen juridiikasta, jonka ovat kirjoittaneet Mari Mohsen, Armi Saari ja Sonja Heiskala.

Haluan lisätietoja työsuhdetiedon palveluista ja sisällöistä