Juridiikan asiantuntija

Juridiikan asiantuntijan sisällöt

Juridiikan asiantuntijana tarvitset työssäsi ehdottoman luotettavaa ja helposti saatavilla olevaa tietoa. Johtavien asiantuntijoiden tuottama, jatkuvasti päivittyvä sisältökokonaisuus auttaa löytämään oikean tiedon silloin kun sitä tarvitset ja kehittämään omaa osaamistasi. Kokonaisuuteen kuuluvat juridiikan hakupalvelut Verkkokirjahylly ja Suomen Laki, uusi sisältöpalvelu Juridiikan ajankohtaiset sekä juridiset koulutukset ja kirjallisuus.

Johanna Roivas

”Alman sähköiset aineistot julkaistaan samanaikaisesti painettujen kirjojen kanssa. Juridinen tieto on aidosti kaikkein uusinta.”

Johanna Roivas, Knowledge Management Specialist, Asianajotoimisto Krogerus

Palvelut ja sisällöt juridiikan asiantuntijalle:

Alma Talent Lakitieto -tablet

Lakitieto-sisältökokonaisuus

Lakitieto-kokonaisuuteen sisältyvät Verkkokirjahyllyn sadat digikirjat ja kymmenet päivittyvät hakuteokset sekä lakitietopalvelu Suomen Laki. Sisältöjen laadun ja luotettavuuden varmistavat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat. Hakutoiminnot vievät hetkessä oikean tiedon äärelle.

Mikä on juridiikan ajankohtaiset

Uutta! Juridiikan ajankohtaiset -palvelu

Juridiikan ajankohtaiset on jatkuvasti täydentyvä sisältöpalvelu juridiikan asiantuntijoille. Uusi palvelu on osa juridisen tiedon tarjontaamme ja kokoaa yhteen kiinnostavimmat aiheet ja ilmiöt eri oikeudenaloilta. Laaja asiantuntijaverkosto tuottaa palveluun artikkeleita, oikeustapauskommentteja, säädös- ja tapauskoosteita sekä Juridiikkaa lyhyesti -kirjoituksia.

Juristiliiton Koulutus

Laajasta tarjonnasta on hyvä valita. Aiheina mm. työoikeus, rikos- ja prosessioikeus, perhe- ja perintöoikeus, julkisoikeus, sopimusoikeus, ICT ja tietosuoja sekä ympäristö ja rakentaminen.

Juridiikan kirjat shop.almatalent.fi

Juridiikan kirjat, shop.almatalent.fi

Kattavin valikoima ajantasaisia kirjoja juridiikkaa työssään tarvitseville - kaikilta oikeudenaloilta.

Oletko oikeustieteen opiskelija?

Sisältöpalvelumme Verkkokirjahylly ja Suomen Laki -hakupalvelu on kattavasti hankittu oppilaitoskäyttöön kautta Suomen. Lue lisää siitä, miten sinäkin voit käyttää sisältöjämme opinnoissasi, veloituksetta koulusi tarjoamina.

Ajankohtaista juuri nyt:

Tule kirjoittajaksi Juridiikan ajankohtaiset -palveluun

Tule kirjoittajaksi Juridiikan ajankohtaiset -palveluun

Juridiikan ajankohtaiset on jatkuvasti täydentyvä sisältöpalvelu juridiikan asiantuntijoille. Uusi palvelu on osa maksullista juridisen tiedon tarjontaamme ja kokoaa yhteen kiinnostavimmat aiheet ja ilmiöt eri oikeudenaloilta. Nyt etsimme kirjoittajia - haluatko sinä jakaa asiantuntemustasi ja saada näkyvyyttä kirjoittajana?

Haluan lisätietoja juridiikan palveluista ja sisällöistä