Olli Mäenpää

Hal­li­tus­oh­jel­man mukaan hallitus edistää hyvää ja avointa hallintoa

“Mitkä ovat hyvän ja avoimen hallinnon oikeudelliset pe­rus­vaa­ti­muk­set ja miten niitä voidaan edistää? Päivittyvä teos Hallinto-oikeus on aina ajan tasalla.”

- Olli Mäenpää, hallinto-oikeuden emeritusprofessori

Päivittyvä hakuteos: Hallinto-oikeus

Hallinto-oikeus

Kattava yleisteos hallinto- ja virkamiesoikeudesta tarjoaa päivitetyn kotimaisen ja eurooppalaisen oikeuskäytännön hallinto-oikeuden alalla. Saat jäsennellyn tiedon oikeusturvan perusteista hallinnossa, hallintomenettelystä, viranomaisten toiminnan rajoista ja virkamiesten vastuusta, kunnallisesta demokratiasta ja itsehallinnosta sekä EU:n vaikutuksesta suomalaiseen hallinto-oikeuteen.

Lue itse ja kokeile, sopiiko Hallinto-oikeus tukemaan sinun työtäsi!

Avaamme sinulle viikon ajaksi käyttöoikeuden digitaaliseen teokseen, jota käytät Verkkokirjahylly-palvelussa. Saat ohjeet kirjautumiseen sähköpostitse. Käyttöjakso päättyy automaattisesti.

Täytä tietosi - avaamme sinulle viikon käyttöoikeuden digitaaliseen teokseen. Jakso päättyy automaattisesti.

Päivittyvät hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset - tuorein tieto aina käytettävissäsi

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään ammattikirjojen digipalvelu Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.