Keijo Kaivato, Harri Hietala

Tunnetko työsuhteen säännöt?

“Työoikeuden lakiuudistukset etenevät nopeasti. Päivittyvässä Esihenkilön työoikeus -teoksessa lakimuutokset ja tuore oikeuskäytäntö otetaan huomioon lyhyellä viipeellä.”

- AA, VT, opetusneuvos Keijo Kaivanto ja VT Harri Hietala, teoksen asiantuntijat

Esihenkilön työoikeus

Miten työlainsäädäntöä sovelletaan käytännössä? Esihenkilön työoikeus on jokaisen työoikeusasiantuntijan, henkilöstö- ja palkkahallinnon ammattilaisen, esihenkilön ja johtajan aina ajantasainen työkalu. Digitaalinen, kaksi kertaa vuodessa päivittyvä hakuteos kattaa koko työsuhteen elinkaaren rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Saat myös asiakirjamalleja käytännön työhön.

Lue itse ja kokeile, sopiiko Esihenkilön työoikeus tukemaan sinun työtäsi!

Avaamme sinulle viikon ajaksi käyttöoikeuden digitaaliseen teokseen, jota käytät Verkkokirjahylly-palvelussa. Saat ohjeet kirjautumiseen sähköpostitse. Käyttöjakso päättyy automaattisesti.

Täytä tietosi - avaamme sinulle viikon käyttöoikeuden digitaaliseen teokseen. Jakso päättyy automaattisesti.

Päivittyvät hakuteokset

Juridiikan päivittyvät hakuteokset - tuorein tieto aina käytettävissäsi

Juridiikan päivittyvät hakuteokset on kokoelma eri oikeudenalojen digitaalisia hakuteoksia omassa hyllyssään ammattikirjojen digipalvelu Verkkokirjahyllyssä. Teoksista saat aina tuoreimman tiedon: kun lainsäädäntö muuttuu ja saadaan uutta oikeuskäytäntöä, teokset päivitetään ajantasaisiksi. Kirjoittajina ja päivittäjinä toimivat omien erikoisalojensa johtavat asiantuntijat.